Deň otcov sa blíži.

Ak sa chystáte podarovať svojmu otcovi darček ku Dňu otcov, môžete z neho urobiť niečo, čo váš praktický starý otec využije pri výpredaji Godeal24 na Deň otcov. Ak je teda váš otec počítačový typ, pomôžte mu vyťažiť maximum z jeho každodennej práce s balíkom Ultimate Microsoft Office Professional 2021 pre Windows a Windows 11 Pro za 38,59 € (nezabudnite zadať kód kupónu „DDA62“).

Tento duálny softvérový balík obsahuje doživotné licencie na Windows 11 Pro a Microsoft Office Professional 2021 a je v predaji za špeciálne zľavnenú cenu na Deň otcov.

Windows 11 Pro bol inovovaný s ohľadom na hybridný pracovný svet. Má nové funkcie pre produktivitu, AI a bezpečnostné funkcie, ktoré otcovi pomôžu robiť jeho prácu lepšie, či už je v kancelárii, vo svojej domácej kancelárii alebo v kaviarni. Vlastné rozloženia, prichytenie a ďalšie funkcie mu umožňujú plne prispôsobiť Windows svojim preferenciám, aby fungoval hladšie ako kedykoľvek predtým, a s balíkom Microsoft Office bude môcť urobiť ešte viac.

Kancelária s počítačomZdroj: BongkarnGraphic / Shutterstock.com

Microsoft Office Pro 2021 obsahuje Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote, Publisher a Access. Office 2021 Home and Business pre Mac verzie za 79,69 € obsahuje takmer všetky spomenuté možnosti okrem Publisher a Access. Je to všetko, čo ktokoľvek potrebuje na prácu s číslami, písanie dokumentov, vytváranie prezentácií, zlepšovanie komunikácie a oveľa viac. Navyše, jedinečné rozhranie založené na páse s nástrojmi uľahčuje prístup k funkciám, nástrojom a prispôsobeniam v rámci programov lepšie ako kedykoľvek predtým.

S Godeal24 máte okamžitý prístup k sťahovaniu softvéru a produktovým kľúčom spolu s vynikajúcim zákazníckym servisom. Takže teraz zamierte do Godeal24 a získajte doživotnú licenciu na Microsoft Office len za zlomok pôvodnej ceny, aby ste dali otcovi niečo, čo skutočne použije na blížiaci sa Deň otcov.

Nakupovanie v Godeal24 je jednoduché a podporuje rôzne spôsoby platby vrátane PayPal alebo kreditných kariet. Vaše produkty dostanete ihneď po zadaní objednávky bez čakania niekoľko dní. Ak máte nejaké otázky pred alebo po zadaní objednávky, môžete kontaktovať náš zákaznícky servis na adrese service@Godeal24.com.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Godeal24.

Značky: