Moderné cestovné kancelárie, hotely a dokonca aj letecké spoločnosti po celom svete už dnes akceptujú kryptomeny ako plnohodnotný spôsob platby.

V nasledujúcom článku vám predstavíme množstvo miest a podnikov, kde môžete využiť kryptomeny na platby počas svojej dovolenky.

Platby v kryptomenách podporujú cestovné agentúry, reštaurácie aj kaviarne

Medzi online cestovné portály, ktoré ponúkajú širokú škálu služieb, vrátane leteniek, ubytovania a zážitkových aktivít, patria spoločnosti Travala, Lock Trip, Air Baltic alebo Alternative Airlines. Či uprednostníte plavbu loďou po rieke Douro v Portugalsku s ochutnávkou miestnych špecialít, výlet k vodopádom Iguazú v Brazílii alebo thajské safari je na vás. Ponuka je naozaj široká.

Rovnako rastie aj počet veľkomiest, kde za služby a tovary môžete zaplatiť kryptomenami v miestnych kaviarňach, hoteloch alebo obchodných centrách. Medzi takéto destinácie patria Malta, Berlín, Madrid, Viedeň, Tbilisi, Zürich, Sydney, Hong Kong alebo San Salvador. Tu je niekoľko tipov na prevádzky, kde si s kryptomenami prídete na svoje:

  • Reštaurácia Tarragon (Malta) 
  • Caviar & Bull (Malta)
  • Café de la Presse (Paríž)
  • Café Demel (Viedeň)
  • Nordic Bar (Londýn)
  • Pipistrello Café (Rím)
  • Tama-Ya (Tokio)
  • The Old Fitzroy (Sydney)
  • Starbucks (globálne)

Dovolenka v El Salvador? Bitcoin tu akceptujú ako legálne platidlo

Karibský El Salvador je jednou z prvých krajín na svete, ktorá už v roku 2021 prijala Bitcoin ako zákonnú menu. No a vďaka tejto otvorenej ekonomickej politike je dnes obľúbenou dovolenkovou destináciou.

Hneď po prílete do hlavného mesta San Salvador si môžete zaplatiť Bitcoinom turistické víza alebo odvoz taxíkom. Väčšie hotely, obchodné reťazce a reštaurácie príjmu Bitcoin bez akýchkoľvek problémov. Unikátnym zážitkom je návšteva pobrežného mesta El Zonte, ktoré je domovom komunity Bitcoin Beach.

Mať pri sebe počas dovolenky okrem tradičných peňazí aj moderné platobné prostriedky, otvára nové možnosti. Skvelou príležitosťou ako si zvýšiť rozpočet na nezabudnuteľnú dovolenku, môže byť pasívny príjem z investovania do nových perspektívnych kryptoprojektov.

Dovolenkujte dosýta s Pepe Unchained vďaka možnosti pasívneho príjmu

Jedným zo spôsobov, ako si zvýšiť rozpočet na cestovanie je investovanie do projektu Pepe Unchained. Tento meme coin prichádza s vlastnou druhou vrstvou blockchainu. Vďaka inovatívnemu riešeniu garantuje svojim používateľom 100-násobne rýchlejšie transakcie než na primárnej sieti Ethereum a tiež oveľa nižšie poplatky za prevody.

Projekt tiež ponúka jedinečnú príležitosť pasívneho príjmu v podobe stakingu. Stačí, ak si na oficiálnej stránke zakúpite natívne tokeny PEPE a uzamknete ich do štruktúry blockchainu. Tým získate nárok na ročné odmeny vo výške 290 %.

Zdroj: pepeunchained.com/sk

Tokeny PEPE sa momentálne predávajú za predpredajnú cenu 0,0088044 dolára. Hneď ako bude predpredaj ukončený, tokeny sa zalistujú na najznámejších kryptomenových burzách a ich cena s najväčšou pravdepodobnosťou porastie. 

Za vtipným prevedením projektu sa skrýva premyslená obchodná stratégia. Aj vďaka tomu sa teší silnej investičnej dôvere, o čom svedčí doteraz vyzbieraných 6,6 milióna dolárov. Skorí investori, ktorí využijú predpredajné štádium, majú šancu tešiť sa po skončení fundraisingu z potenciálne vysokých ziskov. Ide o skvelú príležitosť, ako generovať prostriedky na nadchádzajúcu dovolenku.

Viac o projekte Pepe Unchained

Investovanie do PlayDoge: príležitosť ako si splniť dovolenkový sen

Druhým spôsobom, ako môžete zhodnotiť svoj kapitál a dopriať si dovolenku, po ktorej túžite, je nákup tokenov PlayDoge. Projekt kombinuje tematiku Doge, najmodernejšie blockchainové technológie a rastúci potenciál herného priemyslu. Tento model naviac integruje mechanizmus P2E, vďaka ktorému používatelia aplikácie môžu zarábať tokeny PLAY, ktorú sú obchodovateľné na burzách.

Zdroj: playdoge.io/sk

Ide o obchodný model, ktorého ústredným produktom je mobilná aplikácia, inšpirovaná známou hrou Tamagoči. Aplikácia však v porovnaní s pôvodnou hrou z 90. rokov disponuje modernými blockchainovými funkciami a systémom monetizovania úspechov z hrania. Inovatívna platforma disponuje vysokým trhovým potenciálom, čo svojimi krokmi potvrdzujú tisícky investorov. Od spustenia predpredaja totiž vložili do projektu takmer 6 miliónov dolárov, pričom objem nákupov ďalej rastie. 

Možnosť kúpy tokenov za zníženú cenu 0,00524 dolára potrvá už len niekoľko dní. Toto obdobie prináša záujemcom o kúpu tokenov PLAY nielen šancu na niekoľkonásobné zhodnotenie kapitálu, ale tiež skvelú príležitosť, ako si za kratšie časové obdobie zarobiť prostriedky na splnenie dovolenkového sna. Nezabúdajte však na známe pravidlo a to investovať len toľko, koľko ste ochotní stratiť. 

Viac o projekte PlayDoge

Záver

Dovolenka je časom na unikátne zážitky. Investovaním do projektov Pepe Unchained a PlayDoge môžete posunúť svoju dovolenku na vyšší level.

Článok bol uverejnený v rámci spolupráce.