Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Značka Niceboy aktuálne predstavila hneď dvoje nové Bluetooth slúchadlá do uší. Konkrétne ide o vodoodolné slúchadlá s magnetickými koncovkami Niceboy HIVE E3 a True Wireless slúchadlá s výdržou až 15 hodín HIVE podsie.

Niceboy HIVE E3

Slúchadlá Niceboy HIVE E2 sa dočkali mladšieho brata, ktorý je v mnohých ohľadoch lepší ako jeho predchodca. Nový model HIVE E3 ponúka najmä najnovšiu verziu Bluetooth, dlhšiu výdrž a odolnosť proti vode.

O bezdrôtový prenos sa pri slúchadlách HIVE E3 stará technológia Bluetooth 5.0, ktorá má menšiu spotrebu energie a slúchadlá vďaka tomu vydržia až 10 hodín na jedno nabitie. Ďalej sú odolné proti vode a to konkrétne so stupňom krytia IPX5. Potešia aj svojou nízkou hmotnosťou iba 15 gramov.

Okrem základných funkcií ponúkajú aj niekoľko zaujímavých detailov navyše. Nájdete pri nich napríklad praktické magnetické koncovky na upevnenie okolo krku, či vymeniteľné vankúšiky, ktoré sadnú do všetkých typov uší. Veľmi užitočná je aj možnosť Multipoint spárovania, alebo možnosť prepojenia slúchadiel s dvoma zariadeniami, napríklad s dvoma mobilnými telefónmi súčasne. V neposlednom rade ponúkajú aj možnosť hands-free volania.

Niceboy HIVE E3 kúpite u všetkých veľkých predajcov za 58 eur. Viac informácií nájdete na www.niceboy.eu

Niceboy HIVE podsie

Na bezdrôtový prenos využívajú slúchadlá HIVE podsie technológiu Bluetooth v najaktuálnejšej verzii 5.0. K slúchadlám patrí skladné nabíjacie puzdro, ktoré sa pohodlne vojde do vrecka a poskytuje energiu až na 15 hodín počúvania hudby. Nabíjanie je zaistené pomocou najnovšieho USB-C kábla.

Slúchadlá sú odolné proti vode a prachu (stupeň krytia IP54), takže pokiaľ vás napríklad pri behu zastihne búrka, nemusíte ich schovávať do vrecka. O vyvážený zvukový prenos sa stará technológia MaxxBass, ktorá umožňuje reprodukovať zvuk v takej kvalite, aby mal čo najmenšie straty. Slúchadlá súčasne obsahujú aj niekoľko funkcií zameraných na pohodlné telefonovanie. Všetko ovládanie nájdete priamo na slúchadlách, takže nie je nutné vyťahovať telefón na prijatie hovoru, alebo zvýšenie hlasitosti. Zabudovaný mikrofón je tiež vybavený funkciou redukcie šumu na použitie aj v rušnom prostredí. V neposlednom rade sú súčasťou balenia rôzne veľkosti štupľov do uší, takže máte istotu, že vám slúchadlá budú dobre sedieť.

Niceboy HIVE podsie kúpite u všetkých veľkých predajcov za 50 eur.

Viac informácií nájdete na www.niceboy.eu

 

 

Značky: