Samsung spúšťa od zajtra, 19. januára 2018, oficiálny predaj svojho najnovšieho smartfónu Galaxy A8. Novinka bude k dispozícii vo voľnom predaji za odporúčanú maloobchodnú cenu 499 € v troch farbách – čiernej, zlatej a šedej Orchid Gray.

Smartfón Samsung Galaxy A8 sa vyznačuje možnosťou použiť dve SIM karty súčasne s pamäťovou microSD kartou až do veľkosti 256GB. Novinka je vybavená 16Mpx a 8Mpx duálnym predným fotoaparátom so svetelnosťou f/1,9 a 16Mpx zadným fotoaparátom so svetelnosťou f/1,7, ktoré umožňujú robiť jasné a ostré selfie. Duálny predný fotoaparát sa skladá z dvoch samostatných fotoaparátov, medzi ktorými je možné prepínať, a vyberať si tak selfie, ktorú chcete: od detailných záberov s rozostreným pozadím až po portrétové zábery s jasným a ostrým pozadím. Vďaka  pokročilej funkcii Live Focus môžete jednoducho meniť efekt rozostrenia pred odfotením snímky a po ňom, a vytvárať tak vysoko kvalitné zábery.

Samsung Galaxy A8 zároveň disponuje veľkým Infinity displejom a okúzľujúcim ergonomickým dizajnom, ktorý vychádza z osvedčeného a tradičného dizajnu vlajkových telefónov Samsung. Vďaka funkcii Always on Display, odolnosti voči vode a prachu IP68, podpore SD kariet, snímačom odtlačkov prstov či podpore okuliarov pre virtuálnu realitu Gear VR je rad Galaxy A ešte štýlovejší a praktickejší než kedykoľvek predtým.

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: CES 2018: Ľudia chcú telefóny čo dlho vydržia na batériu a dobre fotia – prichádza Samsung Galaxy A8

Značky: