Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Fanúšikovia najnovších módnych trendov si budú môcť nakúpiť topánky, kabelky či oblečenie pred Vianocami aj cez mobil. Najväčší slovenský e-shop Topankovo.sk totiž spúšťa vlastnú mobilnú aplikáciu.

 „Trend nakupovania cez mobil tzv. on-the-go stále rastie aj na Slovensku. Dokonca naši zákazníci už teraz spravia viac nákupov z mobilného zariadenia než z počítača. Aj preto chceme neustále prinášať našim zákazníkom nové spôsoby, ako si jednoduchšie kúpiť ich vysnívané topánky, tašku alebo oblečenie či už sedia v električke, vo vlaku alebo vo vani,“ prezrádza Marcel Milo, marketingový manažér spoločnosti United Fashion Group. S novou aplikáciou zákazník získava okamžite prehľad nielen o celom sortimente platformy Topánkovo, ale aj o aktuálnych špeciálnych zľavách pre jej používateľov. Aktuálne nová aplikácia ponúka na všetok tovar zľavu až 15 %.

Novinka je zatiaľ dostupná pre zariadenia s operačným systémom iOS. „Podľa našich prieskumov až 70 % zákazníkov topankovo.sk totiž používa práve zariadenia so systémom iOS, najmä iPhony. Pre zariadenia so systémom Android bude aplikácia k dispozícii na jar budúceho roka. S vývojom pre tento typ zariadení jej tvorcovia začnú začiatkom budúceho roka. Proces by mal trvať približne štyri mesiace,“ dopĺňa Marcel Milo.

Appka obsahuje väčšinu bežných nástrojov, ktoré uľahčujú nákup a zákazníkovi pomáhajú s personalizovaním hľadania, voľby spôsobu odberu a platby. Appka zároveň umožňuje využívať všetky možnosti ako na webe vrátane výmeny či vrátenia tovaru. Záujemca si môže svoje obľúbené kúsky aj krátkodobo uskladniť vo svojom wishliste, kým sa rozhodne pre ich kúpu. Platby sú možné na dobierku alebo bankovým prevodom.

Na vyzdvihnutie tovaru jednoducho môžu zákazníci využiť aj kamenné výdajné miesto na Sliačskej ulici v Bratislave. Pre svoje vytúžené topánky si môžu záujemcovia objednať aj dovoz domov. Spravidla dovezú kuriéri tovar zákazníkovi po objednaní do dvoch pracovných dní.

Pri tvorbe aplikácie sa jej tvorcovia inšpirovali nielen zákazníkmi, ale aj top fashion aplikáciami v zahraničí. Aplikáciu pre Topankovo.sk vyvíja externá  spoločnosť eMobia. „Vývoj aplikácie sme zverili tímu mladých vývojárov start-upu eMobia. Mohli sme sa rozhodnúť pre etablované tímy na trhu, ale energia a chuť, ktorú kreatívci z eMobie majú, nás presvedčila. Máme radi podobné projekty, dávame im u nás zelenú,“ dodáva M. Milo.

Spoločnosť United Fashion Groupdo vývoja aplikácie investovala niekoľko desiatok tisíc eur. Ďalšie investície pribudnú v novom roku pre zlepšovanie jej funkcií aj podľa pripomienok zákazníkov.

Značky: