Vytvoriť si špecializované riešenie s umelou inteligenciou bez toho, aby ste museli meniť všetok váš softvér a služby.

ECoding zabezpečí prepojenie vašej existujúcej infraštruktúry, softvérového vybavenia a dodá mu novú hodnotu a využitie. To všetko bez toho, aby bolo potrebné kupovať nové licencie alebo meniť to, čo už máte a na čo ste zvyknutí. Vaše predplatné alebo „škatuľový“ softvér budete môcť využívať aj naďalej. Rozdiel je v tom, že budú spolupracovať.

ECoding v skratke

  • Prepojenie existujúceho softvéru na mieru
  • Tvorba riešení v dostupných programovacích jazykoch a webových štandardoch
  • Vytváranie špecializovaných databáz SQL
  • Tvorba aplikácií pre Windows
  • Webové aplikácie
  • Cloudové a serverové riešenia
  • Optimalizácia aplikácií
  • Servis od analýzy firmy až po nasadenie aplikácie vo firme

Ušetrite na prevádzke firmy

Výsledkom bude aplikácia s určením podľa vašich predstáv tak, aby ste získali vo firme novú hodnotu z vašich existujúcich nástrojov. O umelej inteligencii sa toho dnes hovorí až príliš a generatívna umelá inteligencia zažíva vzostup. Nech už ste priaznivci alebo odporcovia AI, faktom je, že firmy, ktoré dokážu zmysluplne využiť nástroje AI budú mať náskok.

Nielen pre veľké firmy

Je celkom bežným argumentom, že malé firmy sa nechcú púšťať do projektov, ktoré nepoznajú. Je to najmä z obavy vysokej finančnej náročnosti. Umelá inteligencia však dokáže výrazne zlacniť, zrýchliť alebo spresniť niektoré z vašich požiadaviek. Môže ísť o spracovanie zmlúv, technickej dokumentácie alebo organizovaného zberu dát. Predstavte si každodenné skenovanie OCR a následnú kontrolu dát. Pri tisícoch položkách hovoríme o výraznej úspore času a firemného rozpočtu.

Nehovoriac o tom, že vďaka špeciálnym nástrojom sa dokážete vyhnúť chybovosti. To nakoniec bude znamenať zrýchlenie služieb, ktoré dokážete poskytovať klientom alebo zrýchlenie procesov vo vnútri firmy. Vďaka tomu zostane čas na zmysluplnejšie činnosti alebo zapracovanie nových oblastí podnikania. Odpadne aj náročná kontrola a preverovanie korekcie dát.

papiere s grafmi polozene na stoleZdroj: 6689062 / Pixabay

AI rozpozná aj nové tlačivá

Nie je tajomstvom, že softvér na rozpoznávanie textu existuje už niekoľko rokov a OCR softvér dokáže prepísať text z obrázka do upraviteľného textu. To je však bežný prípad. Čo ak sa zmení predloha? Od istého okamihu môžu mať formuláre inú podobu a skenovacia aplikácia si nemusí poradiť s novým typom dát, nakoľko sa zmenilo umiestnenie položiek, prípadne pribudli ďalšie.

S tými sa však v pôvodnom návrhu aplikácie, ktorú ste možno doteraz používali, nepočítalo. Práve na toto je výhodná generatívna umelá inteligencia, ktorá dokáže rozpoznať formuláre, aj keď prejdú určitými úpravami. Nie je to však také jednoduché a potrebujete sa spoľahnúť na expertov v danej oblasti, ktorí rozumejú problematike umelej inteligencie a dokážu pracovať s dátami z rôznych aplikácií.

Ako prebieha proces integrácie AI?

Ideálne využitie služieb firmy ECoding je vo finančnom sektore alebo poisťovníctve, skrátka všade tam, kde potrebujete pracovať s dátami. Na prvý pohľad nemusí byť zrejmá výhoda prepojení vašich aplikácií s AI. ECoding prináša vo svojich službách komplexnú podnikovú analýzu, ako aj poradenstvo a vývoj softvéru podľa vašich požiadaviek.

Vďaka analýze a manažovaniu projektu zistíte, čo všetko je potrebné a s akým rozpočtom je treba počítať. Hlavným cieľom nie je len ušetriť vašej firme peniaze, ale podľa možnosti prispieť k vyššej produktivite alebo napríklad nárastu dát, ktoré dokážete spracovať.

ECoding vytvára softvér v súlade s modernými štandardmi a protokolmi či programovacími jazykmi. Nie je potrebné sa viazať na tzv. hotové a zamknuté riešenie jednou firmou. Platíte za servis produktu, ktorý bude vždy aktualizovaný a upravovaný podľa vašich potrieb.

ruka ukazujuca prstom na monitor s programovacim kodomZdroj: ApexDigitalAgency / Pixabay

Skenovanie dát na novej úrovni

Softvér, ktorý máte vo firme, používate z dobrého dôvodu. Z praxe sa dá hovoriť o tom, že je potrebné používať viacero samostatných aplikácií. Výsledok, ku ktorému sa dopracujete ručne, by mohol byť plne automatizovaný.

Či už ide o zber tlačených formulárov alebo úpravu vašich existujúcich dát, všetko sa dá zrýchliť a spresniť. V častých prípadoch sa dá hovoriť o potrebe digitalizácie dát. Mnohí sa však tomuto procesu vyhýbajú alebo ak ho musia použiť, musia počítať s nutnou kontrolou spracovávania dát.

Článok vznikol v spolupráci s firmou ECoding.sk

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.