Určite ste si všimli, že naše redakčné štúdio neustále vylepšujeme. Aktuálnym prírastkom sú svetlá Govee a sú skvelé.

Govee RGBICW Floor Lamp je unikátne riešenie, ktoré ožiari váš priestor veľmi efektne. Pracuje s Google Home aj Alexa, ale má aj vlastnú aplikáciu a pomocou nej nastavíte farebné efekty. Tie môžu byť aj dynamické a napr. je tu aj premena hovoreného hlasu na svetlo. To je naozaj efektné. Je to lampa, ktorú si ľahko zmontujete, má aj manuálny vypínač a veľmi ľahko sa ovláda. Má pripojenie na Wi-Fi sieť, ale aj Bluetooth. Maximálny jas je 1000 lúmenov.

Govee RGBICW Floor LampZdroj: Govee
Govee RGBICW Floor Lamp

Ďalším produktom je Govee Glide Wall Light. Testovali sme verziu 8+4, čo znamená 8 veľkých svietidiel a 4 oblúky na ich spojenie. Z tohto si vytvoríte tvar, aký požadujete – napr. rám ako má obraz alebo obtekanie monitora, svetlo nad posteľ, sedačku a pod. Jednotlivé moduly do seba zatláčate a máte aj možnosť neskôr ich rozpojiť a vytvoriť celkom iný tvar. Súčasťou sú aj samolepky na inštaláciu na stenu. Opäť máte možnosť si nastaviť svetelné efekty a vyzerá to úžasne.

Govee Glide Wall LightZdroj: Govee
Govee Glide Wall Light

Tretím produktom je Govee RGBIC Gaming Light Bars. Ide o svetelnú vizualizáciu zvuku z hry, ktorú práve hráte. Súčasťou dodávky je smart controler, pomocou ktorého rýchlo ovládate jas, farbu a zapnete hudobný režim. Svetlá môžete ovládať aj hlasom. Toto svetlo sa hodí k vašej hernej zostave tým, že osvetľuje stenu pred vami a takto vzniká intenzívny pocit z hry.

Govee RGBIC Gaming Light BarsZdroj: Govee
Govee RGBIC Gaming Light Bars

Posledným produktom od tejto firmy je Govee DreamView TV Backlight T2. Je to svetlo určené za televízor s uhlopriečkou od 55 po 65 palcov a jeho účelom je urobiť z ľubovoľného televízora niečo, čo poznáme ako Philips Ambilight. Svetlo tak svieti na stenu za televízorom a opticky rozširuje veľkosť uhlopriečky. Súčasťou dodávky je aj duálna kamera, ktorá sa umiestňuje na hornú časť televízora a sníma aktuálny obraz. Podľa toho sa rozsvecuje 60 LED svetiel a vytvára sa príslušný efekt.

Govee DreamView TV Backlight T2Zdroj: Govee
Govee DreamView TV Backlight T2

Cena: RGBICW Floor Lamp – 85,99 €, Glide Wall Light – 79,99 €, Gaming Light Bars – 69,99 €, DreamView TV Backlight T2 – 109,99 €

Zapožičal: Datart

Prečítajte si aj:

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.