Hry si môžete bezplatne „zakúpiť“ do 2. júna.

Na stránkach touchit.sk pravidelne informujeme o hrách, ktoré sú počas časovo obmedzenej doby dostupné zadarmo. Pokiaľ tieto informácie chcete sledovať, odporúčame v mesačných intervaloch navštíviť tento článok.

Raz za čas sa však objaví skvelá ponuka, na ktorú treba upozorniť aj vo forme samostatnej novinky, a to je aj aktuálny prípad. Obchod Epic Games Store totiž rozdáva kolekciu legendárnych FPS hier zadarmo – BioShock: The Collection.

Kolekcia obsahuje celkovo 3 FPS strieľačky, ktoré patria medzi to najlepšie, čo sa v tomto žánri objavilo na monitoroch počítačov, resp. na televíznych obrazovkách v prípade konzolových verzií. Mnohí kritici dokonca označili pôvodný BioShock za umelecké dielo, keď hra pôvodne prišla na trh.

BioShock: The CollectionZdroj: Epic Games Store
BioShock: The Collection

Akciu treba využiť do 2. júna do 17:00

BioShock: The Collection obsahuje vynovené verzie prvého a druhého dielu (BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered) a takisto tretí diel v kompletnej edícii so všetkými prídavkami (BioShock Infinite: The Complete Edition).

Kolekciu BioShock hier si môžete stiahnuť bezplatne do 2. júna do 17:00 slovenského času. Stačí sa iba prihlásiť do svojho účtu v obchode Epic Games Store, resp. si účet bezplatne vytvoriť, pokiaľ ho ešte nemáte. Následne si môžete BioShock: The Collection zadarmo „zakúpiť“.

Keď tak spravíte, hry sa spárujú s vašim účtom a budete si ich môcť kedykoľvek zahrať. Kľúčová informácia je, aby ste si ich „zakúpili“ do skončenia tejto akcie, teda do 2. júna do 17:00.

Zdroj: Epic Games Store

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit