Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nové interaktívne a neinteraktívne laserové projektory zlepšujú spoluprácu a konektivitu

Epson predstavuje osem nových laserových projektorov – interaktívne modely EB-735Fi a EB-725Wi a neinteraktívne modely EB-735F, EB-725W, EB-720, EB-L200SX, EB-L200W a EB-L200F. Tieto flexibilné a škálovateľné projektory boli navrhnuté pre rôzne typy pracovných a vzdelávacích prostredí, uľahčujú zapojenie do práce a spolupráce, čím podporujú zdieľanie vedomostí medzi spolupracovníkmi, študentmi a klientmi.

Sú vybavené skutočne bezúdržbovým svetelným zdrojom, ktorý zabezpečuje veľký a jasný obraz a je zásadný pre pracovné prostredie, ktoré sa musí prispôsobiť novým pravidlám týkajúcich sa dodržiavania vzájomných rozostupov a práce na diaľku. Pri použití s antibakteriálnou tabuľou prináša hygienické pracovné prostredie – už žiadne odtlačky prstov. Tieto riešenia umožňujú zdieľanie obsahu a spoluprácu nielen v priestore, kde sa stretávame, ale aj na diaľku s kolegami či študentmi, ktorí sa na rokovanie alebo vyučovanie pripoja z ďalších miest.

Učebne a pracoviská sa kvôli pravidlám týkajúcich sa dodržiavania sociálnych rozostupov zásadne zmenili,“ povedal Matěj Kopecký, Business Account Manager VI v spoločnosti Epson Europe CZ & SK. „Pomocou týchto nových projektorov chceme naďalej podporovať spoluprácu a konektivitu aj v tejto novej realite. Vďaka škálovateľnej veľkosti obrazu až do veľkosti 500″ jednoducho zabezpečíte, aby všetci dobre videli – a to vrátane tých v posledných radoch v učebni alebo zasadacej miestnosti – bez potreby inštalovať zbytočne drahé veľké monitory s pevne danou veľkosťou. Možnosť vzdialeného pripojenia a interaktívne funkcie zabezpečia, aby mohli všetci spolupracovať a prispievať.“

Interaktívne modely disponujú prirodzene funkciou rozdelenia obrazu, vďaka ktorej dokážu premietať až štyri rôzne vstupy naraz. Tým eliminujú potrebu ďalších monitorov. Okrem toho, že sú projektory ekologicky udržateľnou voľbou, ponúkajú všetky modely zabudované bezdrôtové pripojenie a funkciu zrkadlenia obrazovky (Miracast), vďaka ktorej sa dá obsah jednoducho zdieľať z rôznych zariadení. Na rozdiel od plochých obrazoviek neprináša používanie monitorov problémy s odleskami alebo slepými miestami, nech už si ľudia v miestnosti sadnú kamkoľvek.

Interaktívne aj neinteraktívne projektory budú dostupné od januára 2021.

Ďalšie informácie sú k dispozícii na:

Projekty Epson: https://www.epson.sk/products/projectors

Značky: