Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Model SureColor-S9100 je navrhnutý tak, aby spĺňal náročné požiadavky profesionálnych výrobcov signmakingu

Popredný svetový výrobca tlačových technológií Epson predstavuje svoj najnovší prielom na trhu so signage tlačiarňami – model SC-S9100. Táto inovatívna tlačiareň ponúka výnimočnú kvalitu, efektivitu a jednoduché ovládanie, a je navrhnutá tak, aby spĺňala náročné požiadavky profesionálnych výrobcov signmakingu.

Model SC-S9100 je perfektný pre špecializovaných výrobcov reklamných pútačov a poskytovateľov tlačových služieb, ktorí s ním môžu zhotovovať špičkové tlače s vernými farbami na najrôznejšie typy médií. Táto mimoriadne výkonná tlačiareň je určená pre firmy, ktoré hľadajú vysoko kvalitné veľkoformátové zariadenie so širšou ponukou atramentov na rôzne tlačové využitie.

Model SC-S9100 je vybavený softvérom na správu tlače Epson Edge Print Pro, ktorý umožňuje vytvárať profesionálne návrhy billboardov, tapiet, automobilových polepov a POS. SC-S9100 ponúka 11 farieb, vrátane CMYK, červenej, oranžovej, svetločiernej, svetlomodrej, svetlopurpurovej, zelenej a voliteľne bielej, takže zákazníci majú k dispozícii širší farebný priestor.

SC-S9100 je kompaktná 64-palcová tlačiareň s ekosolventnými atramentmi, ktorá je určená pre malé, stredné aj veľké prevádzky venujúce sa tlači všeobecných pútačov, tapiet a priamej tlači na substráty, ako sú priehľadné fólie, vinyl, plátno a fotografický papier. Model SC-S9100 sa pýši novou, používateľom vymeniteľnou tlačovou hlavou PrecisionCore Micro TFP, ktorá zabezpečuje zvýšenú produktivitu, spolu s prídavným sušiacim systémom, ktorý výtlačky vytvrdí ešte pred dosiahnutím navíjacej jednotky. Nový zelený atrament rozširuje škálu farieb, čo umožňuje plynulejšie prechody.

Nízkoprofilové prevedenie modelu SC-S9100 je ideálne do miest s obmedzenou výškou a umožňuje jednoduchú kontrolu stavu aj väčšieho počtu zariadení. Nové ploché vyhotovenie uvoľňuje dodatočný pracovný priestor, kam je možné položiť notebook pripojený k tlačiarni, zatiaľ čo priehľadným vekom možno jednoducho sledovať stav a kvalitu tlače. Páka nastavenia prítlaku upevňuje predlohu počas zavádzania a veľký otvor uľahčuje polohovanie predlohy a používateľskú údržbu. Epson Cloud Solution Port podporuje vzdialené monitorovanie a správu prostredníctvom ECSP.

Model SC-S9100 má tieto pokročilé vlastnosti:

Výnimočná kvalita vďaka novej konfigurácii atramentov:

Tlačiareň SC-S9100 vyniká 11-farebnou konfiguráciou vrátane nového zeleného atramentu, čím         stanovuje nové miery presnosti a živosti farieb.

Vynikajúca rýchlosť a efektivita tlače: Model SC-S9100 je až o 9 % produktívnejší ako model                SC-S80600, takže sa môžete spoľahnúť na rýchlu tlač veľkých objemov predlôh bez toho, aby sa to prejavilo na kvalite. Tlačiareň podporuje atramentové zásobníky s objemom 1500 ml a 800 ml, takže je zabezpečená flexibilita a dlhšia prevádzková doba.

Technológia tlačovej hlavy Epson PrecisionCore Micro TFP: Model SC-S9100 minimalizuje pruhovanie a vytvára výtlačky špičkovej kvality.

Tlačová hlava vymeniteľná používateľom: Tlačové hlavy vymeniteľné používateľom spoločnosť Epson prvýkrát predstavila v rade tlačiarní EcoSolvent, vyznačujú sa menej prestojmi a nižšími                 nákladmi na údržbu, čím zabezpečujú nepretržitú produkciu.

Kompaktné a používateľsky prívetivé prevedenie: Tlačiareň SC-S9100 vychádza zo štandardnej novej platformy veľkoformátových tlačiarní, ktorá sa vyznačuje kompaktným a zjednodušeným, ale vysoko funkčným prevedením, ktoré skvalitňuje pracovné prostredie. Nová funkcia zdviháka           predlohy uľahčuje jej výmenu a zlepšuje použiteľnosť.

Slávek Gross, Commercial & Industrial Manager v spoločnosti Epson Europe CZ & SK, hovorí: „Tlačiareň SC-S9100 prináša do technológie tlače pútačov veľké množstvo inovácií. Vďaka vyššej produktivite, používateľsky vymeniteľným tlačovým hlavám, širokej škále atramentov a výnimočnej presnosti farieb môžu používatelia skvalitniť ponuku svojich služieb a zároveň minimalizovať prestoje. Tiskárna Epson SC-S9100 predstavuje kompletné riešenie so spoľahlivým výkonom, pričom jej nízkoprofilové, elegantné vyhotovenie prispieva k lepšej použiteľnosti a umožňuje inštaláciu v priestoroch s obmedzenou výškou, kde poskytuje maximum priestoru.“

Dostupnosť

SC-S9100 bude k dispozícii ešte tento rok. Ďalšie informácie o tlačiarni SC-S9100 vám poskytne miestny zástupca spoločnosti Epson.

Značky: