Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Modely WorkForce DS-770II, WorkForce DS-530II a WorkForce DS-730N boli vytvorené tak, aby spoľahlivo chránili údaje spracovávané počas pracovných procesov v nemocniciach

S tým, ako zdravotnícke zariadenia čelia čoraz väčšiemu tlaku na zvyšovanie produktivity, znižovanie nákladov a zlepšovanie bezpečnosti, sa spoločnosť Epson rozhodla predstaviť nový rad skenerov. Je ideálny na digitalizáciu záznamov pacientov a optimalizáciu bezpečnosti pracovných tokov. Rad sa skladá z modelov WorkForce DS-770II, DS-530II a DS-730N.

V priemere tvoria straty spôsobené podvodmi alebo chybami viac ako 6% výdavkov na zdravotníctvo[1]. Z tohto dôvodu sú informácie o pacientoch a ich súkromí prioritou zdravotníctva. Skenery s podávačom WorkForce DS-770II, DS-530II a DS-730N pomáhajú zdravotníkom zlepšovať a zrýchľovať pracovné procesy. Vďaka záznamu a digitalizácii dokumentov je súkromie pacientov lepšie chránené, nedochádza k strate záznamov a znižuje sa aj počet chýb lekárov. Pomocou skenerov Epson môžu zdravotníci ľahko a bezpečne skenovať dokumentáciu pacientov a eliminovať možné obavy a náklady spojené so stratou dokumentov.

„Zdravotnícky systém je na celom svete pod obrovským tlakom, aby poskytoval špičkové služby. To znamená, že sa musí spoliehať na efektívne pracovné toky a procesy. Zastarané vybavenie a systémy môžu tieto snahy zhatiť. K tomu treba prirátať vysokú úroveň dodržiavania predpisov a je vám jasné, prečo sa toto odvetvie usiluje o zlepšenie kvality digitálnej zdravotníckej dokumentácie,“ uviedol Marcel Divín, Branch Office Manager spoločnosti Epson Europe CZ & SK.

„Vďaka úzkej spolupráci s poprednými dodávateľmi riešení pre zdravotníctvo pomáhajú naše skenery zdravotníkom sledovať záznamy v zabezpečených digitálnych pracovných tokoch,“ uzavrel Marcel Divín.

Ďalšie informácie nájdete na stránkach: https://www.epson.sk/verticals/business-scanner-range/sheetfed-scanners

[1] OCED 2017, Tackling Wasteful Spending O Health

Značky: