Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nové tlačiarne Epson EM-C800RDWF a EP-C800RDW dosahujú najvyššiu výťažnosť atramentu vo svojom segmente – z jednej sady spotrebného materiálu vytlačia až 50-tisíc čiernobielych / 20-tisíc farebných strán

Spoločnosť Epson uviedla na trh novú multifunkčnú tlačiareň Workforce Pro EM-C800RDWF a novú tlačiareň Workforce Pro EP-C800RDW. Oba produkty tlačia vo formáte A4 a sú vybavené technológiou Epson RIPS (Replaceable Ink Pack System) poskytujúcou vysokokapacitný atrament na malom inštalačnom priestore spoločne s nízkym príkonom a rýchlou tlačou prvej strany.

Tieto tlačiarne používajú atramentovú technológiu Epson Heat-Free a pri tlači nevyžadujú žiadne teplo, preto spotrebujú menej energie ako porovnateľné laserové tlačiarne. Okrem iného to tiež znamená, že sa nepotrebujú rozohrievať z režimu spánku – prvú čiernobielu stránku vytlačia len za 4,8 sekundy.

Vzhľadom na rýchlosť tlače až 25 str./min, kapacitu papiera s voliteľnými kazetami až na 1 830 listov a intuitívne používateľské rozhranie sú tieto tlačiarne ideálne pre malé pracovné skupiny s vysokými nárokmi na objem tlače, či už v malých a stredných firmách alebo ako súčasť väčšej firemnej flotily. Model Workforce Pro EM-C800RDWF taktiež umožňuje obojstranné skenovanie až 60 obr./min. Pretože sú oba produkty kompatibilné so širokou škálou produktov Epson a vybranými riešeniami tretích strán, dajú sa ľahko integrovať do existujúcich flotíl, pracovných postupov a systémov správy.

Marcel Divín z Epson Europe hovorí: „Vďaka našej technológii RIPS sú tieto tlačiarne schopné súvisle tlačiť až 50-tisíc čiernobielych strán. Okrem zvýšenej produktivity používateľov, zníženej potrebe údržby a kratších prestojov to znamená aj menej náhradných spotrebných materiálov, ktoré je treba vyrobiť, prepraviť a zlikvidovať. Tento prístup zodpovedá širšej agende udržateľnosti spoločnosti Epson a našich partnerov i koncových používateľov.“

Tlačiarne budú dostupné od októbra 2024.

Značky: