Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Tlačiareň Epson SureColor P20500 ponúka vynikajúcu kvalitu obrazu, vysokú spoľahlivosť a vyššiu produktivitu. Je vhodná na tlač vysoko kvalitných fotografií, umeleckých diel, plagátov a interiérových nápisov.

Spoločnosť Epson uviedla na trh nástupcu svojej veľkoformátovej produkčnej tlačiarne SureColor SC-P20000 a posilňuje tak svoju stále významnejšiu pozíciu na trhu s vysoko kvalitnými fotografickými tlačiarňami na vodnej báze určenými na tlač umeleckých diel. Tlačiareň SureColor SC-P20500 prináša nielen ešte vyššiu produktivitu a kvalitu pre fotografické laboratóriá, poskytovateľov tlačových služieb a firmy, ale ponúka aj kombináciu efektivity a kvality obrazu výrobcom prémiových umeleckých fotografií, plagátov a interiérových nápisov. Novú tlačiareň si budete môcť pozrieť na veľtrhu drupa v hale 5, stánok D20, v Düsseldorfe od 28. mája do 7. júna 2024.

Nový 64-palcový model SC-P20500 prichádza s radom inovácií, ako je sada 12 farieb s oranžovou, zelenou a fialovou farbou a režim zjednotenia lesklého povrchu, ktorý zabezpečuje lepší kontrast, lepšiu tonalitu a redukciu bronzových odtieňov na lesklých médiách.

Napriek rozšíreniu o ďalšie farby ponúka tlačiareň Epson SC-P20500 rovnakú rýchlosť osemprechodovej tlače (19,2 m²/h) ako model SC-P20000, rýchlejšie spracovanie dát a 1,6-litrové balenie atramentu, ktoré v porovnaní s predchádzajúcim modelom znižuje počet výmen atramentu približne o polovicu. Nová tlačiareň SC-P20500, ktorá je vybavená rovnakou tlačovou hlavou (Epson PrecisionCore MicroTFP) ako SC-P9500, ponúka vysoko efektívnu prevádzku s rýchlym časom spracovania bez kompromisov v kvalite obrazu.

Tlačiareň SC-P20500 zabezpečuje vyššiu spoľahlivosť vďaka radu funkcií, ako je technológia Nozzle Verification, ktorá automaticky deteguje a čistí trysky. Protiprachové kryty tlačovej hlavy a médií, zase znižujú zbytočné náklady na opakovanú tlač v dôsledku chybných výtlačkov. Tlačiareň SC-P20500 sa mimoriadne jednoducho používa a vďaka funkciám, ako je napríklad zakladanie médií bez držiaku role a intuitívne ovládanie prostredníctvom 4,3-palcového dotykového displeja, je dokonale navrhnutá pre jednoduchú údržbu vlastnými silami.

Tlačiareň SC-P20500 je vysoko bezpečná, disponuje automatickým šifrovaním (formát: AES-2560) a umožňuje jednoduché ukladanie a manipuláciu s dátami prostredníctvom dotykového displeja tlačiarne a/nebo aplikácie Epson WebConfig, pričom ponúka možnosť ukladania na disk SSD s kapacitou takmer 1 TB. Energeticky úsporná tlačiareň SC-P20500 spĺňa požiadavky normy EnergyStar v3.1 a je vyrobená udržateľnejším spôsobom z 30 % recyklovaného plastu. Zásobníky atramentu s objemom 1,6 litra ďalej zlepšujú ekologickú udržateľnosť produktu tým, že znižujú spotrebu plastov na liter o 90 % v porovnaní s používaním cartridgov*.

Tlačiareň SC-P20500 sa jednoducho nastavuje a konfiguruje. Je podporovaná pokročilým softvérom Epson, takže nie je nutné kupovať ďalší softvér. RIP Epson Edge Print PRO sa dodáva štandardne, zatiaľ čo Epson Media Installer možno ľahko stiahnuť a použiť na jednoduchú konfiguráciu médií. K dispozícii je aj podpora Epson Cloud Solution PORT na monitorovanie tlačiarne. Voliteľne dostupný modul Adobe PS zahŕňa Adobe Embedded Print Engine, ktorý zlepšuje reprodukciu PDF a umožňuje rýchlejšie spracovanie dát.

„Spoločnosť Epson má silnú pozíciu na trhu s vysoko kvalitnými fotografiami a umeleckými reprodukciami,“ uviedol Slávek Gross, Commercial & Industrial Printing Manager ve spoločnosti Epson Europe CZ & SK „Má tak dobré predpoklady na to, aby si udržala svoje silné postavenie na trhu s vysoko kvalitnými profesionálnymi fotografiami, umeleckými reprodukciami, plagátmi a interiérovými nápismi. Uvedenie tlačiarne SC-P20500 na trh je významným krokom vpred, ktorým nadväzujeme na silné stránky tlačiarne SC-P20000 a prichádzame na trh s cenovo veľmi výhodnou tlačiarňou, ktorá poskytuje vynikajúcu kvalitu, spoľahlivosť a produktivitu.“

* Na základe hodnotenia spoločnosti Epson. Hodnoty sa môžu líšiť v závislosti od použitia.

Značky: