Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Epson AM-C400 a AM-C550 predstavuje najnovší pokrok v miniaturizácii technológie riadkovej atramentovej tlače

Spoločnosť Epson pokračuje vo svojom úsilí prinášať technológiu riadkovej atramentovej tlače Heat-Free do svojho sortimentu kancelárskych tlačiarní a uvádza multifunkčné tlačiarne AM-C400 a AM-C550, aby priniesla lepšie riešenia na trh s formátom A4. Tieto nové produkty ponúkajú všetky výhody v oblasti úspory energie a produktivity, ktoré poskytujú existujúce riadkové atramentové tlačiarne Epson, avšak v menšom formáte A4. Toto uvedenie na trh rozširuje existujúci rad atramentových tlačiarní formátu A4 spoločnosti Epson a predstavuje ideálne riešenie pre používateľov s väčším objemom tlače. Pre kanál predstavujú ľahko udržiavané a výnosné riešenie, ktoré podporuje programy udržateľnosti.

Obe tlačiarne sa pýšia vysokou rýchlosťou tlače a skenovania (až 55 strán za minútu pri tlači a 100 obr./min. pri skenovaní), vysokou kapacitou papiera a atramentovými kazetami s vysokou výťažnosťou až 31 500 strán. A vďaka vylepšenému používateľskému rozhraniu farebnej dotykovej obrazovky je obsluha rýchla a jednoduchá. Pri navrhovaní tlačiarne s dráhou papiera v tvare písmena „C“ sa zmenšila ich pôdorys. Tieto tlačiarne tak patria medzi najmenšie vo svojej triede a sú ideálne do prostredí, ktoré vyžadujú vysoko spoľahlivé a produktívne zariadenie, ale kde je obmedzený priestor.

Marcel Divín, Branch Office Manager spoločnosti Epson Europe CZ & SK hovorí: „Uvedenie tohto radu na trh znamená, že sme vyplnili medzeru v našom produktovom rade a môžeme ponúknuť výhody riadkovej atramentovej tlače v celom našom rade kancelárskych tlačiarní. Tieto modely formátu A4 rozširujú našu rodinu AM-C a poskytujú pôsobivú úroveň produktivity porovnateľnú s úrovňou, ktorú možno vidieť na modeloch AM-C A3, s bezproblémovým používateľským zážitkom vďaka zdieľanému používateľskému rozhraniu, ale s menšími rozmermi.“

Vysoká rýchlosť tlače, spoľahlivosť a malé rozmery produktov sa spájajú so zníženou spotrebou energie a znížením objemu odpadu, ktoré sa očakáva od atramentových tlačiarní s technológiou Heat-Free od spoločnosti Epson, a ďalej podporujú program udržateľnosti a ponúkajú presvedčivú alternatívu k tradičným laserovým tlačiarňam. Tieto multifunkčné tlačiarne vyvinuté na základe platformy Epson Open Platform sa ľahko integrujú do existujúcich technologických infraštruktúr a sú kompatibilné so všetkými softvérovýmiriešeniami tretích strán.

Spoločnosť Epson nové tlačiarne AM-C400 a AM-C550 prvýkrát predviedla svojim českým a slovenským parterom v rámci akcie WorkForce AM-C Launch Event, ktorý sa uskutočnil 20. a 21. marca v pražskom showroome Epson. Po úvodnom slove Marcela Divína sa prezentácie ujal Martin Lucký, Pre/Post Sales Specialist, ktorý hovoril o hardvéri zariadení. Druhú časť prednášky venujúcej sa softvéru viedol Jiří Jedlička, Pre-Sales Technical Specialist. Súčasťou uvedenia bol aj workshop a praktické ukážky možností tlačiarní. Vybraní partneri si mohli nové modely pozrieť tiež na veľtrhu eD EXPO, ktorý sa konal 26. 3. v hoteli Clarion Praha.

Značky: