Za predpokladu, že využíva operačný systém Android TV.

ESET na veľtrhu MWC 2018 v Barcelone prezentoval svoju novú aplikáciu s názvom Smart TV Security. Ako už jej meno napovedá, táto aplikácia je vyvinutá na zabezpečenie inteligentných televízorov s operačným systémom Android TV. Aplikácia je dostupná na stiahnutie v Obchode Play vo verzii beta a oficiálne bola predstavená práve počas mobilného kongresu v Barcelone.

ESET Smart TV Security rozširuje aplikáciu Mobile Security & Antivirus, ktorá je zameraná na smartfóny a tablety s Androidom. Smart TV Security je špeciálne navrhnutá pre veľké televízne obrazovky a ponúka funkcie, ako je kontrola súborov v televízore alebo Android TV set-top boxe, blokovanie škodlivých súborov, ochranu proti ransomvéru a funkciu anti-phising, ktorá vás ochráni pred podvodnými webovými stránkami. Nechýba ani kontrola USB kľúčov a aplikácia tiež umožňuje nastaviť pravidelnú automatickú kontrolu zariadenia.

Pokiaľ máte doma zariadenie so systémom Android TV, beta verziu aplikácie ESET Smart TV Security si môžete stiahnuť z Obchodu Play. Po inštalácii je dostupná počas 30 dní v prémiovej verzii, ktorá obsahuje anti-phising ochranu a nastavenie pravidelnej automatickej kontroly. Následne môžete pokračovať v používaní bezplatnej verzie s ostatnými spomenutými funkciami alebo si prémiovú verziu predplatiť, resp. použiť vaše existujúce predplatné pre Mobile Security & Antivirus, ktoré je možné využívať na 5 zariadeniach.

App Store

Zdroj: Obchod Play, MobileFocus Global

Prečítajte si aj:

Smartfón v bezpečí s ESET Mobile Security

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit