Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Huawei uviedol na slovenský trh nový rad prvotriednych slúchadiel Huawei FreeBuds Pro 3.

Nová generácia vlajkovej lode medzi audio produktmi značky prichádza ako s vylepšeniami hardvéru, tak aj softvéru. Nadväzujúc na úspech predošlého modelu sa slúchadlá môžu pochváliť vynikajúcou kvalitou zvuku vďaka Hi-Res zvukovému systému s duálnym meničom a inteligentným potlačením okolitého hluku (ANC) 3.0.

Najnovší prírastok do rodiny slúchadiel Huawei pokračuje v tradícii série FreeBuds, a opäť prináša prvotriedny zvuk pre každé ucho.Nová vlajková loď Huawei FreeBuds Pro 3 totiž využíva inovatívnu technológiu, ktorá redefinuje úroveň zvuku slúchadiel a posúva ju na nový level.

Najnovší model ďalej vylepšuje zvukový zážitok vo svojej triede s Hi-Res zvukovým systémom s duálnym ovládačom, krištáľovo čistými hovormi a potlačením hluku pomocou Pure Voice 2.0, inteligentným ANC 3.0 a trojitým adaptívnym ekvalizérom, ako aj vylepšeným dizajnom a inteligentnou konektivitou.

S novými slúchadlami Huawei FreeBuds Pro 3 môžu používatelia počúvať svoju obľúbenú hudbu, audioknihy a podcasty, alebo si užívať krištáľovo čisté hovory so svojimi blízkymi, nech sú kdekoľvek, bez akýchkoľvek obmedzení, či ruchu z okolia.

Zažite dokonalý zvuk

Slúchadlá FreeBuds Pro 3 sú poháňané Hi-Res  zvukovým systémom s duálnym meničom, vďaka ktorému poskytujú vynikajúci, realistický zvukový zážitok bez oneskorenia, či už je na úrovni 48 kHz alebo 14 Hz bez toho, aby zmeškal jediný tón.

Huawei FreeBuds Pro 3 navyše podporujú kodeky L2HC 2.0 a LDAC™ a môžu sa pochváliť certifikáciou HWA, a Hi-Res Audio Wireless, vďaka čomu poskytujú zvuk vo vysokom rozlíšení, s bohatými detailmi.

Huawei FreeBuds Pro 3 sú tiež vybavené algoritmom trojitého adaptívneho ekvalizéra, ktorý sa postará o to, že vaša obľúbená hudba bude vždy znieť presne tak, ako má.

Krištáľovo čisté hovory

Pokiaľ ide o telefonické hovory, slúchadlá FreeBuds Pro 3 sú vybavené technológiou Pure Voice 2.0, ktorá prináša až 2,5x lepšie zachytenie hlasu počas hlasových hovorov a videohovorov. Vďaka tomu si môžete byť vždy istí, že vás bude pri telefonovaní so slúchadlami počuť zreteľne aj v hlučných podmienkach.

Navyše, sú vybavené inteligentným ANC vo verzii 3.0 – ide o aktualizovaný algoritmus adaptívneho potlačenia hluku na báze umelej inteligencie, ktorý pracuje v reálnom čase a poskytuje až o 50 % lepšie potlačenie okolitého hluku ako u ich predchodcu, Huawei FreeBuds Pro 2. Vďaka tomu sú slúchadlá FreeBuds Pro 3 ideálnym spoločníkom do lietadla, vlaku či autobusu.

Výkon a inteligentné funkcie pre bezproblémový zážitok

Pokiaľ ide o dizajn, slúchadlá FreeBuds Pro 3 prichádzajú v troch farbách inšpirovaných prírodou: Ceramic White, Green a Silver Frost. Jednodielne nano sklo nabíjacieho puzdra je o 32 % odolnejšie voči opotrebovaniu ako u predchádzajúcej generácie.

Čo sa týka výdrže batérie, Huawei FreeBuds Pro 3 ponúkajú už štandardne dlhú výdrž až 31 hodín počúvania s nabíjacím puzdrom a až 6,5 hodiny na jedno nabitie. Výhodou je, že ich môžete nabíjať aj bezdrôtovo, vďaka čomu si na cestách nemusíte robiť starosti s káblami. Slúchadlá sú tiež odolné voči prachu a striekajúcej vode IP54, takže sú ideálne pre aktívny životný štýl.

Slúchadlá je možné tiež pripojiť k dvom zariadeniam súčasne a prepínať zvuk aj medzi zariadeniami iOS a Android bez toho, aby ich bolo nutné opakovane párovať a odpájať. Jednoducho ich tak pripojíte napríklad k novým smart hodinkám Huawei Watch GT 4. Tie sú vybavené hudobným prehrávačom, vrátane vlastnej internej pamäte, kam si môžete svoju obľúbenú hudbu uložiť a prehrávať ju priamo do slúchadiel FreeBuds Pro 3 bez použitia telefónu.

Cena a dostupnosť

Huawei FreeBuds Pro 3 sú na Slovensku v predaji vo farebných prevedeniach Green (zelená), Ceramic White (biela) a Silver Frost (strieborná). Odporúčaná maloobchodná cena slúchadiel je 199 eur.

Značky: