Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ku všetkým lifestylovým projektorom The Premiere zakúpeným od 1. marca 2021 si môžete od Samsungu dokúpiť fixné antireflexné plátno 100″ a 120″ a dovoz s inštaláciou máte zadarmo.

Chcete si zaistiť maximálnu obrazovú kvalitu pri sledovaní akéhokoľvek videoobsahu vysielaného prostredníctvom laserového projektora s krátkou projekčnou vzdialenosťou Samsung The Premiere, trebárs aj uprostred slnečného dňa? Stena alebo bežné projekčné plátno nedokážu tlmiť okolité svetlo, či už z umelého osvetlenia alebo od Slnka. Ku všetkým projektorom The Premiere zakúpeným od 1. marca 2021 je možné si teraz v rámci akcie zakúpiť špeciálne antireflexné plátna od spoločnosti ProjektMedia. Ponuka platí od 12. júla do 29. augusta 2021.

Ako si špeciálne plátno objednať? Stačí zakúpený projektor The Premiere zaregistrovať na stránke https://www.samsung.com/sk/akcie/tv/Premiere/.

Po overení nákupu získa zákazník voucher k nákupu antireflexného plátna v spoločnosti ProjektMedia s bezplatným dovozom a inštaláciou. Vyberať bude možné medzi fixnými rámovými antireflexnými plátnami s uhlopriečkami 100″ a 120″. Plátna je možné zakúpiť na e-shope  https://eshop.projektmedia.cz/alr_platna_pro_ust/ a Projektmedia sa následne so zákazníkom spojí a potvrdí termín inštalácie. Bežná cena inštalácie je 300 eur, pre majiteľov laserových projektorov The Premiere bude však zadarmo.

Sledujte aj počas slnečného dňa

Odporúčaná maloobchodná cena fixného antireflexného plátna s uhlopriečkou 100″ je 1 350 eur, pri plátne s uhlopriečkou 120″ je potom 1 750 €. Fixné plátno má rámovú konštrukciu, na ktorú sa následne napne samotné antireflexné plátno. Nejde teda o produkt, ktorý by si mohol zákazník sám vybaliť a nainštalovať. Spoločnosť ProjektMedia teraz pre Samsung pripravuje rozšírenie sortimentu aj o motorizované plátna, ktoré budú k dispozícii počas júla.

„Pre laserové projektory bežné plátna ani biele steny nie sú optimálnymi zobrazovacími plochami. Antireflexné plátno má „zúbkovitú“ textúru, ktorá blokuje okolité svetlo z osvetlenia a denný svit, a naopak odráža svetlo prichádzajúce zospodu z projektora The Premiere. Táto technológia sa nazýva ALR a umožňuje sledovanie obsahu z projektora aj za slnečného dňa,“ hovorí Michal Forejt, riaditeľ divízie spotrebnej elektroniky v spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak. Na Slovensku zatiaľ nie sú tieto antireflexné plátna v bežnom predaji, preto Samsung nadviazal spoluprácu so spoločnosťou ProjektMedia, ktorá sa zaoberá profesionálnou inštaláciou audiovizuálnej techniky pre firemnú klientelu.

Referenčné ukážky v showroome PLAY v Žiline

„Naším cieľom je ponúknuť všetkým zákazníkom riešenia pre maximálnu obrazovú kvalitu,“ vysvetľuje Michal Forejt. Záujemcovia o antireflexné plátna pre laserové projektory The Premiere si môžu tieto plátna prezrieť v referenčnom showroome PLAY v Žiline od polovice augusta.

Unikátne laserové projekty The Premiere s krátkou projekčnou vzdialenosťou, rozlíšením 4K/UHD a podporou dynamického obrazu HDR10+ uviedol Samsung na slovenský trh tento rok v marci. Modely LSP9T a LSP7T dokážu premeniť domácnosť na regulárne kino a uhlopriečkou až 130″ (320 cm) a predstavujú ďalšie prírastky v rade lifestylových produktov spoločnosti Samsung. Odporúčaná maloobchodná cena modelu LSP9T (technológia trojitého lasera) je 6 499 €, pri modeli LSP7T (technológia jedného lasera) potom 3 499 €.