K bezpečnostným systémom König je možné doplniť viacero prvkov. Jedným z nich je aj vonkajšia kamera König SAS-CLALIPC20 s rozlíšením 1 MPx a 1/4-palcovým CMOS snímačom. Má pomerne dobré podanie obrazu, zabudovaný mikrofón a je odolná voči vode a prachu s krytím IP66. Pod objektívom má PIR pohybový senzor, ktorý v prípade pohybu ihneď spustí nahrávanie a poplach. Samozrejmosťou je IR-LED prisvietenie do 10 metrov s filtrom IR Cut.

Kamera je v odolnom kovovom puzdre čiernej farby, dodávaná s nastaviteľným stojanom pre okamžitú inštaláciu. V zadnej časti má ukrytý slot pre microSD kartu a microUSB vstup. Ten slúži v prípade potreby pripojenia kamery káblom. Redukcia microUSB-RJ45 je dodávaná v balení. Kamera nie je samostatne použiteľná, kompatibilná je len s bezpečnostným systémom König SAS-CLALARM10 a CLALARM05. Komunikuje cez Wi-Fi alebo Ethernet.

Párovanie s bezpečnostným systémom je pomocou tlačidla, zakomponovaného v sieťovom kábli. Všetky nastavenia a taktiež pridanie kamery, sú cez aplikáciu SMART HOME SECURITY, ktorá ovláda celý bezpečnostný systém. V balení je kamera so stojanom, návod v českom jazyku, inštalačný materiál a sieťový adaptér.

Cena: 144,99 €
Zapožičal: www.nedis.sk

Tento článok vyšiel aj v tlačenom septembrovom vydaní TOUCHIT č. 7/2016, preto sa niektoré skutočnosti uvednené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE