Hru si užijete aj bez platenia.

Fallout Shelter je titul pre mobilné zariadenia, ktorý sa dostal na trh v júni. Hra bola pôvodne dostupná iba pre zariadenia so systémom iOS. Od minulého týždňa si ju môžu zahrať aj majitelia Androidov.

Vo Fallout Shelter sa stanete správcom svojho vlastného vaultu (protiatómového úkrytu) a musíte sa postarať o to, aby vaša populácia prežila a napredovala. To v praxi znamená, že budete stavať nové miestnosti, množiť ľudí (alebo volať ostatných ľudí z pustiny) a kontrolovať, či sú spokojní, resp. majú dostatok elektriny, vody a jedla. Aby ste to nemali také jednoduché, hra vám z času na čas sťaží úlohu požiarom, zamorením hmyzu alebo útokom banditov, či rádioaktívnych príšer.

Fallout Shelter je z hľadiska mobilných zariadení ideálna hra. Spustíte si ju párkrát počas dňa, podľa toho, ako stíhate alebo si potrebujete skrátiť cestovanie. Titul je dostupný zadarmo a hoci ponúka voliteľné nákupy, plnohodnotne si ho užijete aj bez investovania reálnych peňazí. Inštaláciu preto odporúčame.

Nevýhodou hry je, že po počiatočnom nadšení sa pomerne rýchlo objaví stereotyp. Fallout Shelter vás po pár hodinách nebude mať čím prekvapiť a tak svoj vault budete rozširovať skôr zo zotrvačnosti. Hru sťahujte z obchodov Google Play a AppStore.

Fallout Shelter je výborná mobilná hra

Fallout Shelter je výborná mobilná hra

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit