Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

HONOR nedávno na svojom globálnom uvedení predstavil nový HONOR Router podporujúci bezdrôtovú technológiu budúcej generácie Wi-fi 6. Nový HONOR Router 3 zobrali médiá pod drobnohľad a ohodnotili ho fantasticky. Získal hneď dve ocenenia, a to Tech Advisor Recommended Award a Gold Award od MovieGames & Tech.

HONOR Router 3 je prvý router tejto ambicióznej značky, ktorý vďaka kombinácii čipovej súprave Wi-fi 6+ a duálnemu jadru Gigahome zaručuje ohromnú rýchlosť prenášania dát až 3 000 Mbps v pásme 2,4 Ghz a v pásme 5 Ghz. Okrem toho podporuje technológiu viacerých používateľov OFDMA pre priame prepojenie niekoľkých zariadení súčasne, a to so skvelou stabilitou i lepším prenosom bez výpadkov.

Od odborníkov z portálu Tech Media Company, ktorý vlastní popredné medzinárodné vydavateľstvo v technológiách International Data Group, získal HONOR Router 3 ocenenie Tech Advisor Recommended Award. Od technologického média MovieGames & Tech získal najvyššie možné ocenenie Gold Award. Média sa zhodli, že HONOR Router 3 je jedným z najvýkonnejších routerov na trhu vo svojej cenovej kategórii!

Značky: