Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Bezprostredne po uvedení smartfónu Galaxy Note10 na trh oslavuje Samsung svoje pokračujúce partnerstvo so spoločnosťou Epic Games, ktorá stojí za vývojom hry Fortnite, uvedením exkluzívneho skinu Glow, ktorý bude v hre k dispozícii takmer všetkým majiteľom zariadení Galaxy.

Dizajn skinu Glow sa inšpiruje zariadením Galaxy Note10 a jeho jedinečným farebným riešením Aura Glow, ktoré bolo vytvorené špeciálne pre slobodomyseľných mileniálov a necháva sa inšpirovať lomom svetla, ktoré prechádza hranolom.

Nový skin Glow je k dispozícii od 28. septembra 2019 a stane sa novým prírastkom na stále sa rozširujúcom zozname exkluzívneho obsahu pre hru Fortnite z dielne spoločnosti Samsung. V minulom roku oslávili obe spoločnosti uvedenie tejto hry na platforme Android skinom Galaxy, ktorý je k dispozícii len na zariadeniach Galaxy Note9 a Galaxy TabS4. Začiatkom tohto roka vyústilo partnerstvo oboch spoločností v uvedenie skinu iKONIK spolu so sprievodným tanečným pohybom Love Scenario, ktorý bol vyvinutý v spolupráci s hviezdou kórejského popu Jungom Chanwoo z kapely iKON a sú určené pre Galaxy S10.

Nový skin Glow, ktorý bude dostupný na väčšom počte zariadení, vychádza z minuloročného skinu Fate, ale bude obsahovať novú farebnú kombináciu založenú na farebných tónoch Aura Glow prístroja Galaxy Note10. Partnerstvo odráža rastúce zameranie spoločnosti Samsung na poskytovanie špičkových herných zážitkov užívateľom a na celosvetový úspech hry Fortnite.

Od svojho uvedenia na trh v roku 2017 sa táto hra stala kultúrnym fenoménom. Začiatkom roku 2019 prekročil počet hráčov registrovaných na všetkých platformách 250 miliónov a celosvetovo táto hra generovala tržby presahujúce 2 miliardy dolárov. Toto partnerstvo poskytuje spoločnosti Samsung predajnú exkluzivitu, pretože verzia tejto hry pre Android je k dispozícii len v obchode Galaxy Store a na internetových stránkach Epic Games, čo je dôkazom uznania, že prístroje Samsung predstavujú zlatý štandard v oblasti mobilného hrania. Galaxy Note10 je najnovším a najskvelejším produktom spoločnosti Samsung s radom funkcií, vďaka ktorým pre vás bude príprava na boj o ďalšieho majstra sveta vo Fortnite hračkou.

Funkcia Game Booster v Galaxy Note10, ktorá využíva umelú inteligenciu na prediktívne zvyšovanie výkonu zariadení, analyzuje vaše hracie návyky, ako aj dáta od vydavateľov vrátane Epic Games, a následne optimalizuje herný zážitok v závislosti od vašich jedinečných individuálnych potrieb. Pokiaľ hráte graficky náročné RPG hry, optimalizuje Game Booster výkon vášho zariadenia v prospech lepšej grafiky a vyššej obnovovacej frekvencie, zatiaľ čo príležitostní hráči využijú vyšší výkon batérie, takže budú môcť hrať hry po celú dobu a ešte im množstvo šťavy zostane. Okrem týchto softvérových inovácií sa môže Galaxy Note10 pochváliť aj významnými hardvérovými vylepšeniami.

Je vybavený výkonnou, inteligentnejšou batériou, ktorá optimalizuje spotrebu energie na základe individuálnych vzorcov používania, takže sa nebudete musieť nikdy obávať, že by ste kvôli výdrži batérie museli svoje hranie obmedziť. Pre hranie graficky náročných hier, ktoré majú tendenciu zahrievať telefón, je Galaxy Note10 vybavený aj najtenšou výparníkovou komorou na svete. Ultratenká výparníková komora s hrúbkou len 0,35 palca zapadá do tenkého, elegantného dizajnu zariadenia a reguluje teplotu, aby stabilizovala výkon zariadenia a zabránila frustrujúcim oneskoreniam, ktoré spôsobuje prehrievanie.

Značky: