Aktuálne je dostupná bezplatne.

FIFA spustila novú streamovaciu video službu s názvom FIFA Plus. Ako už názov napovedá, je určená najmä milovníkom futbalu. Programová ponuka novej služby bude zložená z priamych prenosov vybraných zápasov, archivovaného obsahu a exkluzívnych relácií, resp. dokumentárnych seriálov, ktoré FIFA pripravila špeciálne pre svoju službu.

FIFA v tlačovej správe uvádza, že ponúkne viac ako 40-tisíc priamych prenosov ročne zo 100 partnerských asociácií. Z tohto počtu bude 29-tisíc zápasov mužského futbalu a 11-tisíc ženského futbalu. Priame prenosy by mali pokrývať aj špičkové európske ligy, avšak aktuálne sú dostupné zápasy z 2. mongolskej ligy či nepálsky ženský futbal. Uvidíme, či, resp. kedy, sa to zmení.

FIFA Plus úvodnou ponukou zápasov príliš neohúri, avšak službu sa oplatí v rýchlosti skontrolovať kvôli exkluzívnemu obsahu. K dispozícii sú dokumentárne filmy a seriály, v ktorých sa objavia futbalisti a futbalistky ako Ronaldinho, Dani Alves, Ronaldo Nazário, Romelu Lukaku, Lucy Bronze či Carli Lloyd.

Futbalová video služba je aktuálne dostupná bezplatne – počas sledovania videí sa zobrazujú reklamy. Je však možné, že FIFA ju v budúcnosti spoplatní. Okrem webového rozhrania na stránke fifa.com/fifaplus sú k dispozícii aj mobilné aplikácie pre Android a iOS.

Zdroj: FIFA

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit