Streamovacie služby v novembri prinášajú nabitú ponuku filmov a seriálov.

Streamovacích služieb na Slovensku je skutočne mnoho a vyberie si z nich takmer každý. V rámci služieb ako HBO Max, Disney+ či SkyShowtime sa však neustále pridáva nový obsah a s novým mesiacom si tak môžete užiť nové filmové aj seriálové novinky. Preto ak hľadáte nejakú tú inšpiráciu, na čo sa tento mesiac pozrieť, tak sa s nami môžete pozrieť na prehľad tých najlepších a najzaujímavejších filmov, ktoré tieto služby ponúkajú práve v novembri.

The Super Mario Bros. Movie (SkyShowtime)

Novinku pre celú rodinu prináša služba SkyShowtime už 5. novembra. Fúzatého inštalatéra Maria poznajú ako staršie, tak aj mladšie generácie a najnovšie sa objavil v animovanom komediálnom filme. Príbeh dobrodružstva Maria a jeho brata Luigiho na záchrannej výprave môže byť skvelým filmom pre oddych po náročnom dni alebo spôsobom, ako zabaviť celú rodinu pri jednej obrazovke.

Super Mario Bros Movie SkyShowtimeZdroj: SkyShowtime
The Super Mario Bros. Movie

Vojna zajtrajška (HBO Max)

Skvelým tipom na akčný film je aj Vojna zajtrajška, ktorý prichádza na platformu HBO Max. Cestovatelia v čase prichádzajú z roku 2051 do 30 rokov vzdialenej minulosti, aby upozornili ľudstvo pred katastrofou. Jedinou nádejou civilizácie je tak preniesť vojakov aj civilistov do budúcnosti, aby sa zapojili do boja a zachránili tak celé ľudstvo.

Vojna zajtrajška HBO MaxZdroj: HBO
Vojna zajtrajška

Infinity Pool (SkyShowtime)

Infinity Pool je kanadský mysteriózny thriller sledujúci príbeh páru na dovolenke. Namiesto all-inclusive dovolenky sa však stretnú s odhaľovaním rôznych hrôz a násilia, ktoré sa v letovisku odohráva. Filmu tak nechýba napätie, mysteriózna atmosféra a fanúšikovia tohto žánru sa bezpochyby zabavia na platforme SkyShowtime.

Infinity Pool SkyShowtimeZdroj: SkyShowtime
Infinity Pool

Mníška 2 (HBO Max)

Hororové pokračovanie filmu z roku 2018 zamieri na platformu HBO Max tento mesiac. Sestra Irene sa opäť stretne s démonom mníšky Valak a rovnako ako prvá časť, tak aj druhá je nabitá napätím, mysterióznou atmosférou a tiež skvelými filmovými efektami. Ak ste teda nestihli ísť na túto novinku do kín, už čoskoro ju nájdete aj na stremovacej platforme.

Mníška 2 HBO MaxZdroj: HBO
Mníška 2

Kráľovná kvízov (Disney+)

Na svoje si prídu aj fanúšikovia komediálnych filmov, keďže Kráľovná kvízov sa zameriava na dve sestry, ktoré dostanú geniálny nápad, splatiť dlhy vďaka výhre v súťažnej hre. Vydajú sa tak na cestu naprieč USA a stretnú sa s mnohými vtipnými situáciami, ktoré by nejedného od tejto cesty odradili. Novinka prichádza na Disney+ a užiť si ju môžete vďaka humoru aj po dlhom dni v teple svojho domova.

Zdroj: SkyShowtime, HBO Max, Disney+

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.