Aktuálne ju môžete získať za cenu 2,99 eur mesačne.

Na Slovensku je nová streamovacia služba. Nazýva sa SkyShowtime a ponúka obsah od štúdií Universal Pictures a Paramount Pictures a tituly z knižníc Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios a Peacock.

Aktuálnu ponuku titulov, ktoré sú k dispozícii, si môžete pozrieť priamo na oficiálnom webe skyshowtime.com/sk. Spomeňme filmy ako Top Gun a Top Gun: Maverick, sériu filmov Mission: Impossible, Star Trek, Indiana Jones, Jurský park, Gladiátor a ďalšie. K dispozícii je takisto knižnica seriálov, pričom v blízkej budúcnosti pribudne aj slovenský (český) seriál Víťaz, poľský seriál Warszawianka a ďalší obsah, ktorý odkúpil SkyShowtime od HBO Max v Európe.

SkyShowtime štartuje na Slovensku s atraktívnou doživotnou 50 % zľavou zo štandardnej ceny mesačného predplatného. Aby ste výhodnejšiu cenu získali, je potrebné, aby ste sa v službe zaregistrovali v čase od 14. februára do 11. apríla 2023 – pozor, PSČ je potrebné zadať vo formáte s medzerou, čiže napríklad 821 01.

Za 2,99 eur mesačne a iba vo Full HD

V praxi to znamená, že pokiaľ túto ponuku využijete, za SkyShowtime budete platiť 2,99 eur mesačne. Štandardný mesačný poplatok je 5,99 eur. Pokiaľ sa cena predplatného v budúcnosti zvýši, prejaví sa to aj na zvýšení zľavneného predplatného, pričom 50 % zľava bude naďalej platná.

Službu SkyShowtime môžete sledovať prostredníctvom webových stránok skyshowtime.com/sk a aplikácie SkyShowtime na zariadeniach s operačným systémom iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV a najnovšie aj na televízoroch Samsung (modely Samsung Smart z roku 2017 alebo novšie so systémom Tizen OS 3.0 alebo vyšším).

SkyShowtime zatiaľ neponúka 4K HDR obsah, streamovať môžete maximálne vo Full HD rozlíšení a s priestorovým zvukom Dolby Digital 5.1. SkyShowtime môžete sledovať až na 3 zariadeniach naraz, pričom k dispozícii je aj offline režim – môžete si stiahnuť maximálne 30 titulov na všetkých registrovaných zariadeniach. Stiahnuté súbory budú odstránené 48 hodín od prvého prehratia alebo 30 dní od stiahnutia.

Služba disponuje aj čiastočnou slovenskou lokalizáciou, avšak bližšie detaily nám jej zástupcovia neposkytli.

Zdroj: SkyShowtime

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit