Inside Out 2 je už dostupný v službe Disney+.

Film Inside Out 2, po slovensky V hlave 2, sa dostal do kín 13. júna a vyvolal obrovský záujem divákov. Nielen deti, ale aj dospelí sa chceli pozrieť na animovaný film štúdia Pixar, ktorý nás sprevádza príbehom Riley. Tá však už nie je dieťa, vyrástla a k základným emóciám, ktoré ovládajú jej správanie, sa pridali nové. Radosť, Smútok, Hnev, Strach a Znechutenie tak doplnili nové emócie, ktoré v prípade Riley prišli vo veku tínedžerky. Riley má 13 rokov a nové emócie, ktoré pociťuje, sú Úzkosť, Hanba, Závisť a Ennui, teda znudenie.

Aj keď mnohí tento film chceli vidieť čo najskôr v kinách, niektorí si počkali na moment, keď príde do streamovacích služieb. A tak ako všetky filmy zo štúdia Pixar, Inside Out 2 prichádza na streamovaciu službu Disney+. V tejto službe si už rodinný film viete pozrieť aj teraz, keďže na ňu prišiel práve 25. septembra 2024.

Inside Out 2 je na Disney+Zdroj: Disney+
Inside Out 2 je na Disney+

Ak si Disney+ ešte nepredplácate, stále platí prémiová ponuka, keď viete túto službu získať za zlomok ceny až na tri mesiace. Táto akcia však platí už len do 27. septembra, tak sa poponáhľajte. Disney+ však teraz viete získať za 2,49 eura na mesiac, pričom táto cena predplatného bude platiť najbližšie tri mesiace. Známu službu takto môžete mať až takmer do konca roka.

Inside Out 2 však nie je jedinou novinkou, ktorá prichádza do tejto služby. Do konca roka Disney+ zahrnie ešte mnoho filmových a seriálových hitov ako je Za všetkým hľadaj Agátu od Marvelu či seriál Star Wars: Bludná banda. Predplatitelia tejto služby sa tak majú na čo tešiť. Ak si teda chcete užiť film Inside Out 2 z pohodlia domova, zavítajte na Disney+, kde je už tento film dostupný.

Zdroj: Disney+

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.