Disney+ si aktuálne viete predplatiť len za 2,49 eura mesačne.

Takmer každý má dnes k dispozícii prístup k nejakej tej streamovacej službe. V súčasnosti sú totiž dostupnejšie ako kedykoľvek aj vďaka rôznym promo akciám či možnosti získať predplatné ako súčasť paušálu alebo iného predplatného. Ak však ešte vo svojom portfóliu predplatného nemáte službu Disney+ a radi by ste si ju vyskúšali, aktuálne máte skvelú možnosť. Predplatné totiž stojí len 2,49 eura a táto cena platí počas celých troch mesiacov.

Táto akcia je však limitovaná a ak ju chcete využiť, nemali by ste ju zmeškať. Ak si teda predplatíte službu Disney+ do 27. septembra, získate ju až na tri mesiace za takúto cenu. Celkovo tak za celé tri mesiace zaplatíte necelých 7,50 eura, čo je celkovo menej ako cena predplatného za jeden mesiac. Predplatné Standard, ktoré umožňuje streamovanie vo Full HD kvalite na dvoch zariadeniach súčasne stojí bežne 8,99 eura, predplatné Premium zasa 11,99 eura. Tieto ceny sú platné už po nedávnom zdražovaní.

Disney+Zdroj: Disney
Disney+

Ak si teda teraz predplatíte službu Disney+ za 2,49 eura na mesiac, po uplynutí troch mesiacov sa služba premení na predplatné Premium. V rámci tohto predplatného môžete sledovať obsah v 4K kvalite na štyroch zariadeniach súčasne. Ak by ste si chceli zvoliť predplatné Standard, môžete to vykonať manuálne. Aktuálne je teda najlepší čas na predplatenie služby Disney+, ktorá na jeseň ponúka viacero skvelých titulov.

Patrí medzi ne aj známy film V hlave 2, ktorý si teraz budete môcť pozrieť z pohodlia domova. V hlave 2 sa v službe Disney+ objaví už 25. septembra. V októbri sa zasa môžete tešiť na hudobný dokument Denník z ciest: Bruce Springsteen and The E Street Band, ktorý bude možné streamovať už 25. októbra. Chýbať nebude ani seriál zo sveta Marvel Za všetkým hľadaj Agátu, ktorý bude možné streamovať od 19. septembra. Zabudnúť však netreba ani na novinku zo sveta Star Wars s názvom Star Wars: Bludná banda, ktorá príde do služby už 4. decembra.

Ak si teda predplatíte službu teraz, nevynecháte v rámci zľavneného predplatného ani jeden z týchto titulov. Pribudne ich však oveľa viac a ak ste zvedaví na filmové a seriálové tipy v septembri, určite sa pozrite aj na náš prehľad.

Zdroj: Disney+

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.