Apríl bude opäť bohatý na nový obsah na streamovacích službách HBO Max, Disney+, SkyShowtime či DAFilms.sk.

Nový filmový a seriálový obsah prichádza aj v apríli do známych streamovacích služieb. Na svoje si pritom príde každý, ako milovníci rodinných filmov, tak aj nadšenci do seriálov či pôvodného obsahu z Českej a Slovenskej republiky. My sme tak pre vás zhrnuli to najdôležitejšie, čo by ste tento mesiac nemali v týchto službách zmeškať nech patríte do akejkoľvek skupiny. Či si teda chcete pri filme len oddýchnuť alebo by ste sa radi vzdelávali zábavnou formou, pre každého tu máme niečo.

Boat Story (SkyShowtime)

Janet a Samuel sú cudzinci s nie príliš priaznivým osudom. Život ich však spojí na stroskotanej lodi, kde narazia na náklad kokaínu. Ten sa rozhodnú predať a peniaze si prerozdeliť, no predaj nebezpečnej drogy nie je len tak. Zapletú sa tak nielen s políciou, no aj zabijakom či gangstrom, ktorí majú na ich úlovok zálusk. Táto miniséria prichádza do služby SkyShowtime už 5. apríla, pričom k dispozícii budú prvé dve epizódy. Ďalšie budú prichádzať každý týždeň, celkovo ich je šesť.

Boat StoryZdroj: SkyShowtime
Boat Story

Zlá krv: Capote vs. labute (Disney+)

Seriál, ktorý prichádza do služby Disney+, prináša príbeh spisovateľa Trumana Capoteho. Capote bol kedysi dôverníkom vysoko postavených žien newyorskej smotánky, ktoré sám prezýval „labute“. Jeho zrada ho však z kruhov vplyvných osobností vyhnala a dostala ho do začarovaného kruhu sebadeštrukcie. Seriálu nechýba napätie a kvalitné herecké obsadenie a pozrieť si ho budete môcť už 17. apríla.

Traja mušketieri: D’Artagnan (HBO Max)

Nachádzame sa v roku 1627 vo Francúzsku. D’Artagnan prichádza do Paríža a snaží sa nájsť útočníkov, ktorí ho chceli zabiť. Zavedie ho to vojny, kde spoznáva Athosa, Porthosa a Aramisa, známe trio mušketierov, o ktorých sa vedie množstvo legiend. Historická dráma na motívy Alexandra Dumasa je preplnená skvelými hercami, ktorí vytvárajú dokonalý filmový zážitok. Tento film z roku 2023 si môžete pozrieť na platforme HBO Max a užiť si tak skvelý večer pri historickej dráme.

Traja mušketieri:D'ArtagnanZdroj: HBO Max
Traja mušketieri:D’Artagnan

Úsvit (DAFilms.sk)

Československá dráma pod réžiou Matěja Chlupáčka z roku 2023 je dostupná na platforme DAFilms.sk. Dej je zasadený do roku 1937, kedy riaditeľ továrne prichádza so svojou ženou do mesta Svit. Jeho vízia je vytvoriť moderné priemyselné mesto po vzore baťovského Zlína. V areáli továrne však nájdu mŕtvolu, čo im prekríži plány. Nie je to však bežná mŕtvola, ide o telo novorodenca s mužskými aj ženskými orgánmi. Napínavá krimi dráma si vás získa úplne od začiatku a nebudete z nej vedieť spustiť svoju pozornosť.

Moja tučná grécka svadba 3 (SkyShowtime)

Známa filmová séria tučných gréckych svadieb získala v roku 2023 pokračovanie. To sľubuje ešte väčšiu a gréckejšiu svadbu, pri ktorej sa bezpochyby zabavíte. Niektoré pokračovania známych filmov síce nemajú najlepšiu reputáciu, no pri tomto filme si režiséri dali záležať a ak vás bavili aj predchádzajúce dva filmy, tak Moja tučná grécka svadba 3 vás určite baviť bude. Film bude dostupný v platforme SkyShowtime už 8. apríla.

MY BIG FAT GREEK WEDDING 3 (2023)Zdroj: SkyShowtime
MY BIG FAT GREEK WEDDING 3

Prianie (Disney+)

Medzi skvelé rodinné filmy sa radí aj animovaný príbeh Prianie, ktoré má opäť skutočne pekné grafické prevedenie. Hlavnou postavou muzikálovej komédie je Asha, ktorá vysloví také silné prianie, až jej ho klbko energie menom Hviezda splní. Čoskoro však musí čeliť svojmu protivníkovi, kde dokáže, že ak sa spojí vôľa odvážneho človeka s mágiou hviezd, všetko je možné. Tento film bude dostupný v platforme Disney+ už od 3. apríla.

Sympatizant (HBO Max)

Seriálová novinka v podobe dobového špionážneho trileru prichádza na HBO Max. Sedemdielny seriál sleduje príbeh napoly francúzskeho, napoly vietnamského komunistického špióna v posledných dňoch vietnamskej vojny a jeho následný exil do USA. V seriáli môžete očakávať skvelé herecké nasadenie v podobe Roberta Downeyho Jr. či Sandry Oh a užiť si ho budete môcť z pohodlia vášho domova.

SympatizantZdroj: HBO Max
Sympatizant

Yves Saint Laurent (DAFilms.sk)

Životopisná dráma z roku 2014 rozpráva príbeh dvadsaťjedenročného Yvesa Saint Laurenta, ktorý opustí rodinu a začína pracovať u Christiana Diora. Jeho prvá kolekcia získa veľký úspech a po smrti Diora Yves preberá vedenie firmy. Neskôr však zakladá vlastnú značku a ak ste fanúšikmi životopisných filmov, určite si nenechajte ujsť ani tento zaujímavý príbeh na platforme DAFilms.sk.

Zdroj: SkyShowtime, Disney+, HBO Max, DAFilms.sk

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.