Marec bude pestrý na streamovacích službách ako je HBO Max, Disney+, SkyShowtime či na platforme DAFilms.sk.

Prešiel ďalší mesiac a streamovacie služby prichádzajú s novým obsahom, ktorý ponúknu svojim predplatiteľom. Filmové aj seriálové novinky si môžete užiť vo viacerých službách, pričom na svoje si prídu nadšenci do akčných filmov aj oddychových komédií. Ak teda aj vy patríte medzi tých, ktorí nevedia čo by si počas dlhého večera pozreli, ste na správnom mieste. Teraz sa totiž pozrieme na novinky, ktoré prinášajú platformy Disney+, HBO Max, SkyShowtime či služba DAFilms.sk.

Barbie (HBO Max)

Film režírovaný Gretou Gerwig konečne prichádza aj do streamovacej služby HBO Max. Filmový trhák roku 2023 si tak konečne budete môcť pozrieť aj z pohodlia vášho domova a užiť si tak príjemnú komédiu, ktorá však so sebou nesie aj vážne myšlienky ideálneho sveta, rozdielov medzi mužmi a ženami a tiež feminizmu. V hlavnej úlohe nájdete skvelú Margot Robbie a v úlohe Kena sa ukázal Ryan Gosling, ak teda hľadáte skvelú oddychovku, pri ktorej sa aj zabavíte, určite si ho nenechajte ujsť.

barbieZdroj: IMDb
Barbie

Oppenheimer (SkyShowtime)

Ďalším svelým filmom, ktorý tento mesiac streamovacie služby uvedú aj na vašich obrazovkách, je Oppenheimer. Aj tento film v lete minulého roku vyvolal šialenstvo v kinách, pričom réžia Christophera Nolana mu dodala tú správnu atmosféru. V hlavnej úlohe účinkuje Cillian Murphy a predstaví príbeh geniálneho astrofyzika. Tento film si budete môcť pozrieť už od 21. marca na SkyShowtime.

OppenheimerZdroj: SkyShowtime
Oppenheimer

Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor’s Version) (Disney+)

Posledné mesiace boli v kinách mierne rušné, pričom na tom mala zásluhy aj svetová hviezda Taylor Swift so svojím koncertným filmom. Ten teraz mieri do platfromy Disney+ v prémiovej verzii aj s piesňami, ktoré neboli doteraz uverejnené v takejto podobe ani v kinách či na iných platformách. Taylor o tomto uvedení informovala aj na sociálnych sieťach a či už patríte medzi jej fanúšikov alebo sa chcete len pozrieť na koncert z pohodlia vašej obývačky, 15. marca na Disney+ budete mať tú možnosť.

Návštevníci (DAFilms.sk)

Dokumentárny film z roku 2022 režíruje česká režisérka Veronika Lišková a rozpráva príbeh o mladej žene, ktorá odkrýva nerovné podmienky pre život v naoko bezchybne fungujúcom multikultúrnom meste na severe planéty. Rozhodne sa tieto podmienky zmeniť a začne s dokumentárnym pátraním v podobe rozhovorov a vytvárania obrazu mesta. Tento film tak skúma zmysel a dopad snahy jedného človeka zmeniť neovplyvniteľné veci.

Režim (HBO Max)

Dramatický seriál z produkcie HBO zobrazuje v hlavnej úlohe Kate Winslet ako čoraz viac labilnú a paranoidnú kancelárku, ktorá má problém opustiť palác. Ide o šesťdielny seriál, ktorý poukazuje na to, aké vážne následky môže mať boj o moc. O réžiu sa postaral skvelý Stephen Frears a nemenej výborná Jessica Hobbes, ktorá stála napríklad za seriálom Koruna.

RežimZdroj: HBO
Režim

Sexy Beast (SkyShowtime)

Aj platforma SkyShowtime prichádza so skvelým seriálom, ktorý vyobrazuje dvoch najlepších priateľov a malomestských zlodejov užívajúcich si život vo východnom Londýne 90. rokov. Príbeh však dopĺňa aj hviezda filmov pre dospelých, zločinec či manipulatívna sestra jednej z postáv. Ide o zamotaný príbeh plný problémov v medziľudských vzťahoch, ktorý nám neukazuje len idylické situácie. Prvé štyri epizódy seriálu budú dostupné na SkyShowtime už od 7. marca.

Sexy BeastZdroj: Sanne Gault/Paramount+
Sexy Beast

Smrť a iné detaily (Disney+)

Napínavý seriál zo sveta lesku a slávy smotánky sa zameriava na Imogene Scottovú, ktorá sa jednoducho nachádza v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Stáva sa tak hlavnou podozrivou z vraždy v zamknutej miestnosti. Aby však dokázala svoju nevinu, musí sa spojiť s mužom, ktorým skutočne pohŕda. Je ním schopný detektív Rufus Cotesworth. Tento pôvodný seriál Disney+ bude na platforme dostupný už od 5. marca.

Slúžka (DAFilms.sk)

V období prvej svetovej vojny prichádza 15-ročná Anka ako slúžka pracovať do pražskej vily vysokopostavenej rodiny. Jej rodinou sa tak stáva zvyšné služobníctvo, no nachádza aj svoju úhlavnú nepriateľku, rovnako starú dcéru z panskej rodiny. Nevraživosť sa však medzi nimi rozvinie do romantického vzťahu, pričom sa to deje v čase, keď ženy nemali ani volebné právo. Film rozoberá viacero dôležitých spoločenských tém a pozrieť si ho môžete na platforme DAFilms.sk.

Zdroj: HBO Max, SkyShowtime, Disney+, DAFilms.sk

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.