December na Disney+, HBO Max aj SkyShowtime je pestrý na nové tituly.

So sviatkami prichádza aj vianočná nálada a pohoda, ktorá nás núti spraviť si čaj, zabaliť sa do deky a pozrieť si dobrý film v kruhu svojich blízkych. Toto obdobie je však aj ideálnym časom na to, aby ste si pozreli hneď niekoľko sérií nejakého seriálu, prípadne ho pozreli celý v priebehu len niekoľkých dní. Čo si teda začať v tomto období? Pozrite sa aké filmy a seriály prinášajú známe streamovacie služby v podaní Disney+, HBO Max a SkyShowtime na Slovensko.

Spider-Man: Cez paralelné svety (HBO Max)

Streamovacie služby v decembri prinášajú nielen vianočný obsah, no aj novinky, na ktoré mnohí dlho čakajú. Ak ste si teda tento rok nestihli pozrieť v kine titul Spider-Man: Cez paralelné svety, môžete sa naň pozrieť v rámci platformy HBO Max. Ide o najnovší animovaný titul populárnej série príbehov, preto by ho nemal vynechať žiadny fanúšik Spider-Mana a spestriť si ním môžete napríklad voľno medzi sviatkami.

Spider-manZdroj: HBO
Spider-Man: Cez paralelné svety

Dámsky klub 2: Ďalšia kapitola (SkyShowtime)

Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen a Mary Steenburgen opäť tvoria ústrednú štvoricu žien, ktoré sa so svojím knižným klubom vyberú do Talianska. Ide o dlho očakávané pokračovanie prvej epizódy filmu, ktorý sa v rámci platformy SkyShowtime objaví už 11. decembra. Ak teda máte chuť na komédiu s prímesou romantiky, nezabudnite zabrúsiť na túto platformu a pozrieť si novinku z roku 2023.

Dámsky klub 2Zdroj: SkyShowtime
Dámsky klub 2

Indiana Jones a nástroj osudu (Disney+)

Ďalšia novinka, ktorá zabrúsila do kín v roku 2023 a oživuje populárny príbeh archeológia-dobrodruha v podaní Harrisona Forda. Ide o záverečný film série, ktorý má celý príbeh Indiana Jonesa ukončiť a previesť ho po všetkých kútoch sveta. Film prichádza do platformy Disney+ už 15. decembra a fanúšikovia Harrisona Forda či tohto príbehu by si ho nemali nechať ujsť.

Smothered (SkyShowtime)

Seriálovou novinkou v SkyShowtime je Smothered, ktorý zachytáva príbeh románika mladej Sammy a Toma. Párik sa stretne v bare, kde ich spoja vzájomné sympatie. Tu sa to však nekončí, pretože v živote Toma je ďalšia žena, jeho dcéra. Príbeh Sammy a Toma zachytáva romantiku, no aj tlak moderného randenia. Tento seriál prichádza do služby SkyShowtime už 18. decembra, preto ak chcete stráviť predvianočný víkend sledovaním seriálu, tento je na to ako stvorený.

SmotheredZdroj: SkyShowtime
Smothered

Blue Beetle (HBO Max)

Tento rok prišiel do kín aj nový film natočený na motívy komixov od DC Comics. Je ním Blue Beetle dostupný na HBO Max. Tento príbeh sleduje dobrodružstvo Jaimeho Reyesa, ktorý sa po návrate z vysokej školy do svojho rodného mesta omylom stane superhrdinom. Fanúšikovia akčných filmov si teda prídu na svoje a užijú si sviatky aj s týmto filmom.

Blue BeetleZdroj: HBO
Blue Beetle

Percy Jackson a bohovia Olympu (Disney+)

Pôvodný seriál Disney+ prichádza do platformy už 20. decembra hneď s dvoma epizódami, pričom ďalšie epizódy budú vychádzať každý týždeň. Percy Jackson sa v tomto seriáli vydá na nebezpečnú výpravu. Počas tejto výpravy je jeho cieľom priniesť Diov majstrovský blesk späť a zabrániť vypuknutiu vojny. Percy však bojuje aj s viacerými otázkami, ktoré sa týkajú jeho identity a budúcnosti.

Ďalšie vianočné tipy

Okrem noviniek, ktoré si môžete pozrieť v rámci služieb Disney+, SkyShowtime a HBO Max sa môžete pozrieť aj na viaceré vianočné klasiky či iné filmy. HBO Max tak ponúka tituly, s ktorými si spríjemníte sviatky, ak nie ste príliš zameraní na klasické vianočné filmy či seriály. V rámci tejto služby si tak môžete pozrieť celú sériu Harry Potter či Hry o život alebo Pána prsteňov spolu s Hobbitom.

SkyShowtime zasa láka na filmy ako Santa je úchyl!, Grinch, Prázdniny alebo Biele Vianoce.

Disney+ ale tiež nezabudlo na vianočné tituly a pozrieť sa môžete napríklad na seriál Santa Clausovia, no aj na klasiku ako Smrtonostná pasca či Sám doma.

Tieto filmy a seriály, no aj ďalšie, nájdete v rámci streamovacích služieb po predplatení niektorého programu z ich ponuky.

Zdroj: HBO Max, Disney+, SkyShowtime

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.