Február bude štedrý na nový obsah na streamovacích službách. Ak hľadáte inšpiráciu, určite sa pozrite aj na tieto novinky na Disney+, HBO Max či SkyShowtime.

Streamovacie služby sú bežne bohaté na obsah, ktorý neustále pribúda. Na Slovensku pritom pôsobí niekoľko veľkých svetových služieb, medzi ktorými je možné nájsť Disney+, HBO Max či SkyShowtime. Táto trojica služieb aj vo februári pridá množstvo atraktívneho obsahu, ktorým sa môžete inšpirovať aj v našom článku.

Mission: Impossible Odplata – Prvá časť (SkyShowtime)

Ethan Hunt v podaní Toma Cruisa s tímom sa tento raz vydá na svoju najnebezpečnejšiu misiu. Musí vypátrať desivú zbraň ohrozujúcu celé ľudstvo predtým, než sa dostane do nesprávnych rúk. A v tej najnebezpečnejšej chvíli si Ethan uvedomí, že na ničom nezáleží viac ako na jeho aktuálnej misii. Dokonca ani na životoch jeho najbližších. Táto novinka prichádza na platformu SkyShowtime už 9. februára a užiť si ju môžete z pohodlia domova.

Mission: Impossible Odplata - Prvá časťZdroj: SkyShowtime
Mission: Impossible Odplata – Prvá časť

Gran Turismo (HBO Max)

Jann Mardenborough je dospievajúci hráč zameraný na sériu Gran Turismo. Vďaka jeho schopnostiam na simulátore Gran Turismo sa však z chlapca z robotníckej triedy dokáže stať profesionálny pretekár. Jeho cesta k profesionálnej kariére nie je vôbec jednoduchá, čo zachytáva aj akčná dráma režírovaná Neillom Blomkampom. Príbeh založený na skutočných udalostiach si už vo februári budete môcť pozrieť na platforme HBO Max.

Gran TurismoZdroj: HBO
Gran Turismo

Šógun (Disney+)

Seriál Šógun z dielne FX prináša príbeh odohrávajúci sa v Japonsku v roku 1600 na počiatku občianskej vojny. Lord Yoshii Toranaga bojuje po sprisahaní o život a v neďalekej dedine sa nájde stroskotaná európska rybárska loď. Už 27. februára zavíta do platformy Disney+ aj táto novinka, pričom sa objavia hneď dve epizódy. Ďalšie budú pribúdať v priebehu ďalších týždňov.

Ted (SkyShowtime)

Teda, pomerne vulgárneho plyšového medveďa s dobrým srdcom možno poznáte aj vy. Po dvoch filmoch, v ktorých hviezdil po boku Marka Wahlberga a Mily Kunis teraz prichádza v seriálovom prevedení. Príbeh sa odohráva v 90. rokoch a venuje sa dospievaniu Johna Benetta, majiteľa a najlepšieho kamaráta Teda. Ak sa teda chcete dobre zasmiať a oddýchnuť si pri 30-minútových epizódach, už 22. februára sa môžete pozrieť na prvé epizódy na SkyShowtime.

TedZdroj: Peacock
Ted

To som ja, Margaret! (HBO Max)

Skvelým tipom na komediálnu drámu je aj novinka na platforme HBO Max s názvom To som ja, Margaret!. Ide o nadčasový príbeh o dospievaní 11-ročnej Margaret, ktorá premýšľa o živote po boku svojej mamy a starej mamy. Rodina sa len nedávno presťahovala z centra New Yorku na predmestie, čo im dáva nový priestor na objavovanie života. Alebo samých seba.

To som ja, Margaret!Zdroj: HBO
To som ja, Margaret!

Marvels (Disney+)

Captain Marvel si vydobila späť svoju identitu od despotických Kreejčanov. Povinnosti ju však zavedú k červej diere, kde sa jej schopnosti prepletú s tými, ktoré patria Ms. Marvel a tiež astronautke Monice Rambeauovej, jej odcudzenej neteri. Táto trojica sa tak musí spojiť a spolupracovať, aby spolu zachránili vesmír. Novinka prichádza do platformy Disney+ už 9. februára a užiť si ju budete môcť aj vy.

Zdroj: HBO Max, Disney+, SkyShowtime

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.