Streamovacie služby Disney+ a HBO Max prinášajú v januári viacero filmových a seriálových noviniek.

Streamovacie služby neustále prinášajú nový obsah, ktorý zahŕňa ako filmové, tak aj seriálové novinky. Predplatitelia tak majú stále čo sledovať a inak to nie je ani v prípade známych služieb ako je Disney+ a HBO Max. Aj január je štedrý na nové filmy či seriály a tie najlepšie novinky, ktoré tieto služby ponúknu, si zhrnieme v tomto článku. Ak teda patríte medzi predplatiteľov niektorej z nich, máte sa na čo tešiť.

Echo (Disney+)

Echo je už desiatym seriálom z MCU od Marvel Studios a všetkých 6 epizód prichádza do platformy Disney+ už 10. januára. V seriáli sa stretnete s príbehom Mayi Lopezovej, ktorú prenasledujú agenti zločineckého impéria Wilsona Fiska. Maya sa pritom vracia domov a musí sa vyrovnať so svojou rodinou či odkazom svojich predkov. Ak ste teda fanúšikmi MCU a máte radi napínavé príbehy, seriál Echo je pre vás ako stvorený.

Nič v zlom (HBO Max)

Romantická komédia s Jennifer Lawrence prichádza do platformy HBO Max a zavedie vás do vašich stredoškolských čias. Jennifer v hlavnej úlohe hrozí, že príde o rodinný dom, no narazí na skvelú príležitosť, ako sa dostať k peniazom. Rodičia devätnásťročného Percyho totiž hľadajú ženu, ktorá s ním bude tvoriť pár kým odíde na vysokú školu. Ani pre jedného z nich to však nebude jednoduché a príbeh so sebou prinesie viacero milých aj vtipných situácií.

Nič v zlomZdroj: HBO
Nič v zlom

Tvorca (Disney+)

Akčná dráma Tvorca prichádza už 17. januára na Disney+ a predplatitelia tejto služby sa môžu tešiť na skutočný filmový zážitok. V ďalekej budúcnosti prebieha vojna medzi ľudskou rasou a silami umelej inteligencie. Hlavný hrdina smútiaci za svojou nezvestnou ženou je naverbovaný do vojny a má vypátrať a zabiť Tvorcu, ktorý je architektom umelej inteligencie. Zároveň však Tvorca vytvoril záhadnú zbraň so schopnosťou túto vojnu ukončiť. Celý príbeh so sebou prináša napätie, ktoré posilňuje hudba zložená Hansom Zimmerom.

To ti prajem (HBO Max)

Nový seriál s 30-minútovými epizódami prichádza na HBO Max a prináša príbeh Joanny, ktorá prekoná rakovinu a konečne si môže začať plniť sny. Sníva o tom, že sa stane televíznou moderátorkou, no nie všetko ide podľa jej predstáv. Život nie je ľahký a zistí to aj ona v novom komediálnom seriáli.

To ti prajemZdroj: HBO
To ti prajem

Lišiak Jack Dawkins (Disney+)

V 50. rokoch 19. storočia v Austrálii žil Lišiak, ktorý skončil s kariérou vreckára a začal sa venovať chirurgii. S príchodom Fagina sa však Lišiak opäť vystavuje svojej minulosti a láka ho jeho minulosť. Jeho srdce však má krásna Belle, ktorá sa chce stať prvou ženskou chirurgičkou kolónie a motivuje Lišiaka, aby pri čestnom živote zostal. Príbeh Lišiak Jack Dawkins je plný nečakaných zvratov a do Disney+ prichádza už 17. januára.

Vlk (HBO Max)

Kriminálny thriller Vlk rozpráva príbeh trojčlennej rodiny, ktorú drží dvojica kriminálnikov vo vlastnom dome ako rukojemníkov. Starší pár s dcérou je uväznený a vystavený teroru a jediným výkrikom o pomoc je odkaz na obojku ich psa. Policajný inšpektor sa snaží nájsť pravdu, no zároveň sa vystavuje vlastným problémom, ktoré sa spájajú s dávnym zmiznutím jeho brata.

VlkZdroj: HBO
Vlk

Tieto ale aj ďalšie zaujímavé tituly môžete nájsť v rámci platforiem Disney+ aj HBO Max, kde sa dostanete do sveta seriálov aj filmov len pár kliknutiami.

Zdroj: Disney+, HBO Max

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.