Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nová verzia spoločnostiam umožňuje zrýchliť svoje plány na digitálnu transformáciu a zjednodušiť pracovné postupy

ABBYY, popredný dodávateľ poskytovateľ technológií a riešení pre informačnú prax, dnes oznámil dostupnosť aplikácie FineReader 14, ďalšej verzie svojej vlajkovej lode desktopového softvéru, ktorý v sebe spája oceňované optické rozpoznávanie znakov (OCR), pokročilé funkcie na prácu s PDF a na porovnávanie dokumentov. S novou verziou môžu profesionáli v podnikoch jednoducho spravovať a plniť každodenné úlohy každého druhu – úpravy, konverzie, komentovanie a porovnávanie dokumentov – to všetko použitím jednej intuitívnej aplikácie. Aplikácia FineReader 14 prichádza s funkčnými možnosťami potrebnými na prácu s akýmikoľvek tlačenými dokumentmi i súbormi PDF, skenovanými i vytvorenými digitálne.

„Papier aj naďalej zostáva kľúčovou zložkou pracovných postupov v podnikoch. Prieskum spoločnosti IDC v USA potvrdil, že 65 % organizácií sa aj naďalej spolieha na papier, čo si vyžaduje zvýšené úsilie pri transformácii informácií na ďalšie použitie“, hovorí Ivan Boďagin, viceprezident odboru produktu FineReader v spoločnosti ABBYY.

„Vďaka využitiu viac ako 20 rokov skúseností pri vývoji OCR spoločnosť ABBYY preklenula priepasť medzi vytlačenými a digitálnymi informáciami a ponúka výkonný nástroj na zefektívnenie postupov iniciovaných dokumentmi.“

Spoločnosť ABBYY vyvinula aplikáciu FineReader 14 ako odpoveď na potreby profesionálov v moderných podnikoch, ktorí túžia po nových možnostiach rýchleho spracovania dokumentov v najvyššej kvalite. Medzi nové vylepšené funkcie patria:

  • Vysoko presná konverzia súborov PDF a skenovaných dokumentov do použiteľných formátov: Neustále zdokonaľovanie technológie OCR je zárukou, že spoločnosť ABBYY prináša vynikajúce výsledky pri konverzii skenov a PDF do editovateľných a prehľadávateľných digitálnych formátov, ako sú Word, Excel, PowerPoint, PDF. Verzia 14 zachováva pôvodné funkčné možnosti, ktoré preslávili FineReader, ako sú rozšírené možnosti OCR a automatizovaná konverzia.
  • Úpravy PDF a spolupráca: FineReader 14 sa dodáva ako multifunkčné riešenie na prácu so súbormi PDF a skenmi, so vstavanými pokročilými nástrojmi na úpravu a spoluprácu pri správe strán, na úpravy obsahu, na kontrolu, komentovanie, vyhľadávanie, vypĺňanie formulárov, podpisovanie a ochranu súborov.
  • Porovnávanie dokumentov v rôznych formátoch: Úplne nová funkcia porovnávania dokumentov deteguje a upozorňuje na každú významnú zmenu v texte medzi dvoma verziami toho istého dokumentu bez ohľadu na to, či je vo formáte PDF, Word, JPG alebo v inom formáte, napríklad skenu oproti jeho digitálnemu originálu.
  • Hĺbková integrácia OCR do nástrojov PDF: Aplikácia FineReader 14 je produkt vhodný pre každého, kto deň čo deň pracuje so skenmi a PDF z vytlačených dokumentov vďaka svojej schopnosti použiť v prípade potreby automaticky OCR v súbore PDF.
  • Viac ako 190 jazykov OCR: Nová verzia podporuje rozpoznávanie textu vo viac ako 190 jazykoch vrátane niektorých ťažko digitalizovateľných, ako je hebrejčina, arabčina, kórejčina, čínština a japončina. Prichádza aj s podporou jednoduchých matematických vzorcov a anglickej fonetickej transkripcie.

Dostupnosť

Aplikácia ABBYY FineReader 14 sa už dodáva v troch vydaniach: Standard, Corporate a Enterprise, celosvetové. Môžete si ju objednať v predajniach on-line alebo u partnerov spoločnosti ABBYY. Podrobnejšie informácie o našich produktoch a dostupných verziách uvádzame na sídle www.sk.abbyy.com/finereader/

Značky: