Ďalšie ocenenie pre HONOR 70

Štýlový fotomobil HONOR 70 získal prestížne ocenenie EISA (Expert Imaging and Sound Association) v kategórií, ktorá je sledovaná najmä spotrebiteľmi „NAJVÝHODNEJŠÍ NÁKUP 2022-2023“. Členom EISA je aj magazín TOUCHIT.sk.

60 najrešpektovanejších medzinárodných odborných časopisov udeľuje ceny najlepším produktom sezóny už 40 rokov. Porota ocenila nadštandardnú fotografickú výbavu za veľmi dostupnú cenu. HONOR 70 sa tak právom stal tým najlepším nákupom tejto sezóny.

Honor 70Zdroj: TOUCHIT.sk
Zadná strana Honor 70

HONOR 70 je presne zameraný na potreby spotrebiteľov a zároveň je dostupný za veľmi prijateľnú cenu, čo sa v kategórii mobilných telefónov nestáva často. Je to skutočne najvýhodnejší nákup sezóny. Mobilný telefón so systémom Android s veľmi silnými fotografickými schopnosťami, vrátane ultraširokouhlého snímania a snímania hĺbky, ponúka najlepšiu kvalitu fotografií vo svojej triede. Toto sa značke HONOR naozaj podarilo,“ zdôraznila odborná porota.

Dva hlavné fotoaparáty a unikátna funkcia natáčania videí

HONOR 70 sa pýši naozaj silnou foto výbavou. V porovnaní s ostatnými mobilnými telefónmi disponuje hneď dvomi hlavnými fotoaparátmi. 54MPx fotoaparát dopĺňa ešte 50MPx ultra širokouhlý a makro fotoaparát.

Už predchádzajúca generácia HONOR 50 disponovala unikátnymi funkciami pre tvorbu videí ako je napríklad tzv. Duálne snímanie, čo znamená, že na jeden záber natáčate viac videí súčasne. HONOR 70 navyše prináša tzv. Sólové vystrihnutie, pri ktorom natáčate skupinku ľudí a aj jednotlivcov jedným kliknutím súčasne.

Tento smartfón, ktorý funguje na operačnom systéme Andorid a ponúka trojitý fotoaparát s podporou širokouhlého a ultra širokouhlého snímania spolu s hĺbkovým senzorom, ponúka najlepšiu fotografickú kvalitu vo svojej triede. Nechýba dokonale vyvážený  6,67″ (169 mm) 120 Hz OLED displej, najnovší 6nm procesor Snapdragon 778G Plus 5G a 66W rychlonabíjanie. Toto se značke HONOR naozaj podarilo,“ uvádza asociácia EISA.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.