Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Počet zákazníkov spoločnosti freeSAT na Slovensku v roku 2015 stúpol o 5 % zo 66-tisíc na 69 300 zákazníkov ku koncu roku.

Celkový počet zákazníkov spoločnosti UPC DTH, ktorej súčasťou je aj freeSAT, dosiahol v roku 2015 počet 830-tisíc. UPC DTH prevádzkuje služby satelitnej televízie na Slovensku, v Českej republike, Maďarsku a v Rumunsku.

Rok 2015 bol pre nás skvelý. Teší nás, že po prekročení hranice 800-tisíc zákazníkov na jeseň sme pokračovali v raste a rok sme zavŕšili s 830-tisíc zákazníkmi v regióne,“ povedal Jim Helfgott, viceprezident pre marketing a obchod v spoločnosti UPC DTH. „V roku 2015 pribudlo niekoľko nových programov a zaviedli sme aj nové služby. V inovácii budeme pokračovať na Slovensku a na iných trhoch aj v roku 2016. Našim záväzkom stále zostáva spokojnosť našich zákazníkov.“

Spoločnosť UPC DTH je kvalitný poskytovateľ satelitných televíznych služieb so sídlom v Luxemburgu, európskom centre satelitných služieb. Svoje služby ponúka v Maďarsku, Českej republike a na Slovensku. Okrem toho riadi satelitné televízne služby poskytovateľa v Rumunsku. Jeho službu Direct-to-Home (DTH), ktorá je známa  pod názvom UPC Direct na maďarskom trhu, freeSAT na slovenskom a českom trhu a ako Focus Sat v Rumunsku, využíva viac ako 830-tisíc zákazníkov. UPC DTH ponúka svojim zákazníkom oceňovanú zákaznícku podporu a vynikajúcu kvalitu signálu, vrátane krištáľovo čistých programov vo vysokom rozlíšení.

Značky: