Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Všetci zákazníci freeSAT-u budú môcť sledovať kanál HBO3 bez ohľadu na to, aký balík majú predplatený. Voľné vysielanie sa začne už v sobotu, 21. apríla a skončí sa v pondelok, 23. apríla 2018. Počas troch dní sa diváci môžu ponoriť do temnej atmosféry sci-fi westernu Westworld a užívať si i množstvo ďalších skvelých filmov a seriálov.

Westworld, seriál inšpirovaný rovnomenným filmom Michaela Crichtona z roku 1973, zavedie divákov do futuristického zábavného parku obývaného robotmi. Temná odysea o umelej inteligencii a počiatkoch evolúcie hriechu sa odohráva potom, ako sa skupina robotických hostiteľov odchýli od predpísaného správania. Hoci boli pôvodne naprogramovaní na plnenie akýchkoľvek túžob návštevníkov, teraz náhle zmenia svet na nebezpečné miesto.

Všetci zákazníci freeSAT-u si môžu osviežiť pamäť prvou sériou už v sobotu v noci, keď sa od 19.50 odvysielajú všetky jej epizódy. Prvý diel druhej série sa začne v pondelok večer o 21.00. Okrem tohto ambiciózneho a nápaditého seriálu sa môžu diváci v nedeľu večer tešiť na prvú epizódu drámy Veľké malé klamstvá (Big Little Lies, Sedmilhářky).

 

Barry, temný komediálny seriál z dielne HBO kombinuje humor a násilie: hlavnou postavou je sklamaný zabijak, ktorý chce začať nový život. Presťahuje sa do Los Angeles, kde sa zapletie s miestnou umeleckou divadelnou scénou. Prvú epizódu seriálu HBO3 odvysiela v nedeľu večer.

Diváci s prijímačmi s automatickým ladením, ktoré svojim zákazníkom poskytuje freeSAT, nájdu HBO3 na pozícii 102. Prístup k všetkým skvelým filmom a seriálom na kanáloch HBO môžu získať aj po ukončení voľného vysielania predplatením balíka HBO Max Pak. Zoznam všetkých kanálov ako aj program, novinky a ďalšie informácie sú k dispozícii na sk.freesattv.tv.

Značky: