Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Na slovenský internetový trh prichádza nový IT e-shop www.fruitstore.sk s atraktívnou ponukou výpočtovej techniky za fresh ceny.

Svoju prevádzku odštartoval v pondelok 12. septembra 2016 a je určený najmä pre študentov a mladých ľudí. V rámci prvého dňa prevádzky ho navštívilo viac ako 10 000 návštevníkov.

Svieža ponuka produktovým portfóliom FruitStoru má prilákať najmä študentov a mladých ľudí, ktorí na nákup uprednostňujú predovšetkým online prostredie a hľadajú čo najlepšiu ponuku za bezkonkurenčné ceny. Produktové portfólio e-shopu bude zahŕňať notebooky, stolové PC, smartfóny, tablety, kompletnú výbavu pre gejmerov a príslušenstvo.

V rámci “BACK TO SCHOOL” ponuky e-shopu za pozornosť určite stojí HP pavilion x-2 s flexibilnou konštrukciou, či tablet Lenovo Yoga Tab3 s obrovskou výdržou batérie, ktorú ocenia najmä tí, ktorí potrebujú byť neustále online. Tablet HP Pro Slate 8 vybavený sylusom na ručné písanie poznámok je tou správnou voľbou pre všetkých študentov, ktorí nemajú v obľube klasické pero a papier.

Okrem produktov, bude FruitStore ponúkať svojim zákazníkom aj komplexné poradenské a servisné služby. Zákazníci budú zároveň o akýchkoľvek novinkách, recenziách, ponukách, prípadne súťažiach o hodnotné ceny informovaní prostredníctvom samotného e-shopu, sociálnych sietí a IT médií.

„Našou snahou je, aby značka FruitStore bola stelesnením akčnosti, pohotovosti a trendovosti nielen z pohľadu ponuky produktov, ale aj samotnej komunikácie postavenej na potrebách mladých ľudí. Ak to zároveň podporíme ústretovosťou, ochotou pomôcť a poradiť, veríme, že sa nám podarí vybudovať FruitStore komunitu,“ povedala Tereza Uhliarová, marketingová manažérka spoločnosti Shark Computers.

Za samotnou značkou FruitStore stojí spoločnosť Shark Computers, ktorá od septembra realizuje viaceré zmeny, medzi ktoré patrí aj uvedenie nového e-shopu. FruitStore je samostatným sub-brandom spoločnosti Shark Computers.

VYHODNOTENIE SÚŤAŽE: Vyhraj štýlový notebook HP Pavilion

Značky: