Spoločnosť Withings má v portfóliu okrem inteligentných hodiniek aj rôzne iné zaujímavé produkty.

Inteligentná kefa je niečo pre Las Vegas. Veď koho by napadlo, že si bude česať vlasy a následne skontroluje aplikáciou, či prebehlo česanie v poriadku a či vlasom niečo nechýba. To robí práve Hair Coach.

Dizajn kefy je takmer na nerozoznanie od bežných kief. Má ergonomický tvar a hustú česaciu plochu, ktorá je kombinovaná – vlákna nylonu dopĺňajú diviačie štetiny. Rozdiel spočíva v tom, že pri domácom česaní by ste mali získať kompletnú diagnostiku vašich vlasov.

Kefa disponuje niekoľkými špeciálnymi senzormi, rukoväťou s vibračnou odozvou a Bluetooth pripojením. Nabíjanie kefy je cez microUSB s výdržou niekoľkých týždňov. Párovanie je jednoduché a k úplnej funkčnosti je potrebná ešte aplikácia pre platformy Android a iOS. Produkt bol vytvorený v spolupráci s Kérastase a L’Oréal.

Viac sa dozviete v našom článku z CES 2017

Tento článok vyšiel aj v tlačenom januárovo-februárovom vydaní TOUCHIT č. 1-2/2017, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit