Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Atos, globálny líder v digitálnej transformácii, oznámil, že ho spoločnosť Gartner označila za lídra vo svojom Magickom kvadrante pre outsourcing dátových centier a manažované služby hybridnej infraštruktúry v Európe i v Severnej Amerike.

Atos bol za lídra v reporte pre Európu označený už ôsmy raz po sebe, v prípade správy pre Severnú Ameriku už tretí rok v rade.

Gartner hodnotil 20 poskytovateľov outsourcingu dátových centier (DCO) a manažovaných služieb hybridnej infraštruktúry (HIMS) v Európe a ďalších 20 v Severnej Amerike. Kritériami bola úplnosť vízie a schopnosť realizovať ju.

Je skvelé, že Gartner opäť ocenil našu pozíciu globálneho lídra v dátových centrách a infraštruktúrnych službách. Ide o kľúčovú časť našej ponuky a veríme, že toto hodnotenie potvrdzuje našu schopnosť ponúkať zákazníkom vynikajúce služby, ktoré sú základom pre organizácie, snažiace sa presadiť transformatívnu digitálnu zmenu,“ povedal Eric Grall, výkonný senior viceprezident a šéf oddelenia globálnych operácií a infraštruktúry & dátového manažmentu v spoločnosti Atos.

Stratégia ADVANCE 2021 je trojročný plán, ktorým Atos pomáha zákazníkom čeliť narušeniam, vyvolaným digitálnou transformáciou. Jeho cieľom je umožniť zákazníkom bezpečne spravovať dáta a využívať ich hodnotu na vytváranie nových pohľadov pre biznis.

Stratégia ADVANCE 2021 sa zameriava na rozvoj digitálneho líderstva; podporuje hybridnú orchestráciu a cestu do cloudu vrátane ponúk kybernetickej bezpečnosti, IoT a analytiky veľkých dát.

Bezplatnú kópiu správy Gartneru pre Severnú Ameriku si môžete prečítať na tomto odkaze.

Ak sa chcete dozvedieť viac o kompletnom balíku riešení Digital Transformation Factory, navštívte túto stránku.

Značky: