Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Atos, globálny líder v digitálnej transformácii, oznámil, že ho spoločnosť Gartner označila za lídra v Magických kvadrantoch pre outsourcing dátových centier a manažované služby hybridnej infraštruktúry pre Európu ako aj pre Severnú Ameriku.

Za lídra bol v reporte pre Európu označený Atos už siedmy rok po sebe, v prípade správy pre Severnú Ameriku už druhý rok po sebe. Magický kvadrant analyzoval 20 poskytovateľov služieb, ktorí ponúkajú outsourcing dátových centier a manažované služby hybridnej infraštruktúry v Európe a ďalších 20 v Severnej Amerike. Kritériami bola úplnosť vízie a schopnosť realizovať ju.

Atos verí, že vďaka silnému ekosystému partnerov, investíciám do kognitívnych a automatizovaných riešení, návrhom privátnej SAP Cloud platformy, ponuke Codex pre IoT ako aj riešeniam na mieru, založeným na štandardnej dodávke a možnostiam migrácie dokáže priniesť úplné end-to-end riešenia.

Teší nás, že Gartner opäť ocenil našu poprednú globálnu pozíciu v oblasti dátových centier a infraštruktúrnych služieb. Myslíme si, že tieto hodnotenia potvrdzujú našu schopnosť poskytovať klientom vysoko industrializované a automatizované služby hybridného cloudu a dátových centier, ktoré sú skutočným základom pre organizácie, ktoré sa snažia o transformačnú digitálnu zmenu,“ povedal Peter Pluim, výkonný viceprezident pre infraštruktúru a dátový manažment v Atose.

Hybridný cloud je jedným zo štyroch strategických digitálnych pilierov rastu Atosu a základom služieb digitálnej transformácie pre klientov. Atos nedávno oznámil globálne partnerstvo s Google Cloud ako preferovaným partnerom pre verejný cloud. Vďaka nemu zabezpečí dodávku bezpečných riešení pre klientov vrátane hybridného cloudu, strojového riešenia a nástrojov na spoluprácu podnikom.

Atos Canopy Orchestrated Hybrid Cloud – cloudová služba Atosu ponúka firmám vysoko industrializované a automatizované end-to-end cloudové služby vrátane:

  • end-to-end aplikácie a transformácie infraštruktúry;
  • end-to-end orchestrácie služieb a správy viacerých typov cloudu;
  • end-to-end cloudovej bezpečnosti, ktorá vylepšuje agilnosť biznisu a škálovateľnosť a zároveň zaručuje súlad s bezpečnostnými politikami.

Bezplatná kópia správy Gartneru.

Značky: