Známy e-shop prináša novú várku akciových produktov, v ktorej tentokrát nechýba ani elektrický skateboard.

Dátum 11.11. sa tradične spája s veľkými výpredajmi v čínskych e-shopoch. Aj tento rok sa do akcie zapojil overený e-shop Geekbuying, ktorý prináša okrem zliav do výšky až 70 % aj výhodné nákupy na elektrobicykle, e-kolobežky alebo elektrické skateboardy.

Najväčšou výhodou e-shopu Geekbuying je skladová dostupnosť týchto produktov. Všetky modely sa nachádzajú v európskom sklade, čo znamená, že akciová cena nie je navýšená o žiadne ďalšie poplatky. Sklady obchodu sa nachádzajú v Poľsku, Nemecku a vo Veľkej Británii.

Aj vďaka tejto možnosti je tovar zasielaný takmer okamžite, pričom jeho doručenie trvá v rozmedzí 2 – 7 pracovných dní. V niektorých prípadoch sa môže doručenie predĺžiť na 3 – 10 pracovných dní.

HIMO Z20 

Cena: 713,61 eur Kód: NNNINFLUENCER500 Doprava: Zadarmo

Tento skladací elektrobicykel je vybavený 250 W motorom a 20-palcovými kolesami s kotúčovými brzdami. Batéria zabezpečí dojazd až 80 km. Táto európska verzia dosahuje rýchlosť až 25 km/h, čo je ideálna rýchlosť na presun po celom meste. Elektrobicykel je vybavený 6 rýchlosťami. V prípade potreby bicykel v troch krokoch rýchlo zložíte a uskladníte alebo preveziete v kufri svojho auta.

Xiaomi Himo Z20Zdroj: Geekbuying

Eleglide S1 Plus 

Cena: 319,50 eur Kód: NNNINFLUENCER300 Doprava: Zadarmo

Skladacia e-kolobežka s 10-palcovými nafukovacími kolesami je vybavená 400 W motorom s 3 rýchlostnými režimami. Pre maximálny komfort je kolobežka vybavená predným tlmičom, ktorý počas jazdy efektívne filtruje nerovnosti. Kolobežka dosahuje maximálnu rýchlosť 24 km/h s dojazdom až 45 km. Pre efektívne brzdenie vo výbave nechýba zadná kotúčová brzda. 

Eleglide S1 PlusZdroj: Geekbuying

Ninebot KickScooter MAX G30 

Cena: 605,49 eur Kód: GKBHQZQ Doprava: Zadarmo

Táto kolobežka je skutočná lahôdka. Skladateľná konštrukcia jej umožňuje jednoduché prenášanie alebo uskladnenie. Bezuhlíkový motor má výkon 350W, pričom dosahuje maximálnu rýchlosť 30 km/h. Vylepšené pneumatiky sú odolné proti prepichnutiu a poskytujú lepšiu absorpciu nárazov. 

Kolobežka má systém rekuperácie kinetickej energie, ktorý premieňa kinetickú energiu na elektrickú, čo zabezpečuje lepšiu výdrž batérie.

Ninebot KickScooter MAX G30 Zdroj: Geekbuying
Ninebot KickScooter MAX G30 

ACTON R1 

Cena: 224,89 eur Kód: 21GKB11SA2 Doprava: Zadarmo

Akciovú ponuku dopĺňa elektrický skateboard s Bluetooth pripojením a bezdrôtovým inteligentným diaľkovým ovládaním. 3-rýchlostný pokročilý režim poskytuje tri typy nastavenia zrýchlenia a brzdenia skateboardu pre rôzne úrovne používateľov.

Skateboard má telo z hliníkovej zliatiny s vysokou pevnosťou a dosku z kanadského javora. Na jedno nabitie dosiahne dojazd až 12 km. ACTON R1 je vybavený sadou na zlepšenie viditeľnosti na ceste.

ACTON Blink R1Zdroj: Geekbuying

ADO A26 

Cena: 852,01 eur Kód: NNNINFLUENCER500 Doprava: Zadarmo

Akciovú ponuku uzatvára 26-palcový elektrobicykel s hliníkovým rámom, 500 W bezuhlíkovým motorom, 7 stupňovým radením SHIMANO a 36V batériou, ktorá je vymeniteľná. Bicykel dosahuje maximálnu rýchlosť 35 km/h s dojazdom až 35 km.

ADO A26Zdroj: Geekbuying
ADO A26

Bonusové kupóny

Okrem vyššie uvedených akciových produktov je možné získať bonusové kupóny na e-bicykle a e-kolobežky. Viac o akcii sa dozviete TU. Akcia trvá do 15. novembra, pričom platnosť bonusových kupónov je do 17. novembra. Bonusový kupón bude viazaný na vaše konto po zakúpení vybraných položiek.

Zdroj: Geekbuying

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.