NVIDIA takýmto spôsobom obišla obmedzenia zo strany Applu.

Cloudová herná služba GeForce NOW spustila ostrú prevádzku začiatkom februára 2020. Pôvodne bola k dispozícii na počítačoch, Macoch, zariadeniach NVIDIA SHIELD TV a smartfónoch s Androidom.

Teraz sme sa konečne dočkali rozšírenia podpory aj na mobilnú platformu iOS. Aplikáciu GeForce NOW síce v obchode App Store nenájdete kvôli obmedzeniam zo strany Applu, avšak k službe môžete pristupovať prostredníctvom webového prehliadača Safari.

Pokiaľ teda používate iPhone s iOS 14.2 a novším alebo iPadOS vo verzii 14.2 a vyššej, stačí cez prehliadač Safari navštíviť stránku play.geforcenow.com.

GeForce NOW ponúka bezplatné cloudové hranie a tiež aj platené členstvo Founders za poplatok 5,49 eur mesačne, resp. 27,45 eur na polroka. Rozdiel medzi oboma členstvami a ďalšie detaily o službe GeForce NOW si môžete prečítať v našej recenzii, TU.

Ďalšou novinkou v službe GeForce NOW bude integrácia s obchodom GOG. Termín spustenia podpory pre tento obchod nebol zatiaľ oznámený.

Zdroj: NVIDIA

Prečítajte si aj:

NVIDIA GeForce NOW spúšťa ostrú prevádzku: Hrať cez cloud môžete aj zadarmo, poznáme ceny prémiového členstva

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit