Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

GeForce NOW rozširuje podporu svojej funkcie ovládania optimalizovanej pre mobilné zariadenia o ďalších 13 hier vrátane populárnych titulov, ako sú Into the Breach a Magic: The Gathering Arena.

Členovia služby si ich tak môžu pohodlne vychutnať na cestách bez toho, aby museli pripájať ovládač k smartfónu alebo tabletu. Hráči si už mohli vyskúšať optimalizované ovládanie v populárnych hrách Fortnite a Genshin Impact. Teraz má táto funkcia v aplikácii aj osobitný riadok so zoznamom podporovaných titulov. Ich úplný zoznam nájdete nižšie:

Smartfóny a tablet:

Iba tablet:

Novinky v čele s A Plague Tale: Requiem

Služba tiež pridáva do svojej knižnice 8 podporovaných hier na čele s novinkou z tohto týždňa, hrou A Plague Tale: Requiem.

  • A Plague Tale: Requiem (Novinka, Steam a Epic Games)
  • Batora – Lost Haven (Novinka, Steam, 20. 10.)
  • Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef (Novinka, Steam a Epic Games, 20. 10.)
  • The Tenants (Novinka, Steam, 20. 10.)
  • FAITH: The Unholy Trinity (Novinka, Steam, 21. 10.)
  • Evoland Legendary Edition (Zdarma, Epic Games, 20 – 27. 10. )
  • Commandos 3 – HD Remaster (Steam a Epic Games)
  • Monster Outbreak (Steam a Epic Games)

Nové zariadenia

Minulý týždeň boli oznámené nové Chromebooky určené na cloudové hranie s predinštalovanou kartou GeForce NOW. Sú vybavené monitormi s rozlíšením 1600p a vysokou obnovovacou frekvenciou. Vďaka tomu sú ideálnymi kandidátmi pre majiteľov GeForce NOW RTX 3080, ktoré ponúkajú až 120 FPS.

Teraz sa Razer Edge 5G, predstavený minulý týždeň na RazerCon, pridáva k zoznamu zariadení, ktoré GeForce NOW ponúkne hneď po vybalení z krabice. Ide o špecializovanú konzolu 5G so 6,8-palcovým displejom s rozlíšením 1080p a obnovovacou frekvenciou 144 Hz. Tento nový prírastok môže využívať aj možnosti členstva v RTX 3080.

Okrem toho najnovšia aktualizácia aplikácie GeForce NOW pre Android pridáva podporu Adaptive VSync pre vybrané hry, ktorá zlepšuje plynulé hranie bez trhania a trhania.

Celý blog si môžete prečítať tu: https://blogs.nvidia.com/blog/2022/10/20/geforce-now-thursday-oct-20/

Značky: