Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

GeForce NOW tento týždeň prichádza s podporou jednej z ikonických herných klasík: Command & Conquer Remastered Collection.

Vylepšená verzia kultovej strategickej série sa pridá k takmer dvom desiatkam titulov od spoločnosti Electronic Arts, ktoré už sú v knižnici služby. Kolekcia obsahuje tituly Command & Conquer a Command & Conquer: Red Alert spolu s tromi rozšíreniami, vylepšenou grafikou, prepracovaným multiplayerom, modernizovaným používateľským rozhraním, editorom máp, galériou bonusových materiálov a viac ako siedmimi hodinami remastrovanej hudby.

Detailnejšiu grafiku ocenia najmä majitelia najvyššieho predplatného RTX 3080, ktoré umožňuje streamovanie v rozlíšení 4K.

Lepší obraz s novou aplikáciou

Aktualizácia aplikácie GeForce NOW na verziu 2.0.43 prináša vylepšené škálovanie obrazu hier. Ak je táto funkcia zapnutá, rozlíšenie hry bude zodpovedať rozlíšeniu obrazovky, na ktorej sa hrá. Majitelia PC, Mac alebo SHIELD TV si teraz môžu vychutnať obraz vo vyššej kvalite. Kompatibilitu s týmto režimom si môžete overiť tu.

Novinky z oblasti hier

Hráči hry Riders Republic od spoločnosti Ubisoft sa môžu tešiť na novú udalosť 3. sezóny s názvom „Summer Break“. Fanúšikovia hry Hunt: Showdown nebudú ochudobnení o nové DLC The Prescient Night. Tento týždeň pribudli do knižnice podporovaných titulov aj nové mená:

●     Sweet Transit (Novinka, Steam, 28. 7.)

●     Fire Commander (Novinka, Steam)

●     Blasphemous (Epic Games Store)

●     Command & Conquer Remastered Collection (Steam a Origin)

●     Genesis Alpha One (Epic Games Store)

●     This Is the Police (Epic Games Store)

●     This Is the Police 2 (Epic Games Store)

●     Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground (Epic Games Store)

●     Roguebook (Epic Games Store)

Značky: