Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Po úspešnom uvedení mesačného predplatného RTX 3080 za 19,99 € prináša GFN Thursday tento týždeň do svojej knižnice sedem nových hier.

Medzi ne patrí aj najnovší diel legendárnej série adventúr Syberia, ktorý vychádza v piatok 18. marca. Hra Syberia: The World Before ponúkne bohaté dejové línie, ktoré hráčov zavedú na viaceré kontinenty a do rôznych časových období. Samozrejme, nebude chýbať jedinečná atmosféra a ikonické postavy, ktoré potešia nielen fanúšikov série.

Medzi ďalšie novinky patrí temná survival hra Dread Hunger a pretekársky titul Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5.

Členovia môžu streamovať viac ako 1 000 PC hier, ktoré vlastnia v digitálnych obchodoch, ako sú Steam, Epic Games Store, Ubisoft Connect, Origin a GOG.com. Získajú prístup k celému svetu exkluzívnych titulov pre PC, ktoré nie sú dostupné na iných platformách. A vďaka podpore NVIDIA DLSS a ray tracingu v platených členstvách si môžete obľúbené tituly zahrať plynulo s efektmi v kinematografickej kvalite.

Prehľad nových hier v knižnici na tento týždeň:

●        Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 (Novinka na Steam)

●        Tunic (Novinka na Steam)

●        Syberia: The World Before (Novinka na Steam a Epic Games Store, 18. 3.)

●        Blood West (Steam)

●        Dread Hunger (Steam)

●        Hero’s Hour (Steam)

●        Hundred Days – Winemaking Simulator (Steam a Epic Games Store)

Blog: https://blogs.nvidia.com/blog/2022/03/17/geforce-now-thursday-march-17/

Značky: