Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Tento štvrtok sa knižnica rozširuje o 11 noviniek.

Vstúp do temného stredoveku s hrou Dying Light 2

Gamescom 2021 priniesol oznámenie, že hra Dying Light 2: Stay Human od spoločnosti Techland zamieri na platformu GeForce NOW s podporou technológie RTX ON pre držiteľov členstva Founders a Priority. Vďaka tomu si hru Dying Light 2: Stay Human budete môcť vychutnať v plnej kvalite PC, presne tak, ako to zamýšľali vývojári zo spoločnosti Techland, na širokom spektre zariadení. Verzie pre Steam a Epic Games Store budú k dispozícii hneď po vydaní.

Záchrana galaxie so skvelým vizuálom

Hra Marvel’s Guardians of the Galaxy (Steam a Epic Games Store) bude tiež v službe s podporou RTX ON od vydania 26. októbra 2021. Zakladatelia alebo predplatitelia prioritného členstva si budú môcť vychutnať každý svet nadchádzajúcej verzie v takmer filmovej kvalite s ray traced osvetlením. A nepotrebujú na to výkonný herný počítač, stačí im dobré pripojenie na internet.

Tento týždeň vedie hra King’s Bounty II

Pôvodná hra King’s Bounty definovala žáner ťahových stratégií so silnými prvkami RPG a reštart série pred rokmi zožal veľký úspech. Tento týždeň vychádza najnovšia časť tejto rozsiahlej ságy: King’s Bounty II. Majitelia verzií pre Steam aj Epic Game Store môžu hru streamovať na GeForce NOW už od jej vydania. Za zmienku určite stojí aj beta verzia novej PvE hry o prežitie v mimozemskej divočine Icarus alebo Autmachef, ktorá je tento týždeň k dispozícii zadarmo v obchode Epic Games Store.

Zdroj: NVIDIA

Značky: