Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Aktuálny štvrtok GFN prináša do knižnice GeForce NOW battle royale hru NARAKA: BLADEPOINT, ako aj sériu Hello Neighbor.

Celkovo sa zoznam rozrastie na 11 titulov a DLC Assassin’s Creed Valhalla: DLC The Siege of Paris.

„Je skvelé, že GeForce NOW môže predstaviť úžasný svet hry NARAKA aj majiteľom menej výkonného hardvéru,“ povedal Ray Kuan, hlavný producent hry NARAKA: BLADEPOINT. „Tešíme sa, že na bojisko vstúpi viac hráčov, ktorí si budú môcť vychutnať novú generáciu battle royale hier v celej ich kráse na PC a ďalších zariadeniach.“

Hra NARAKA: BLADEPOINT sa dnes spúšťa v službe Steam a obchode Epic Games Store a krátko po spustení bude k dispozícii na streamovanie na GeForce NOW. Hráči môžu preskúmať rozsiahly interaktívny svet s vertikálnym dizajnom a zažiť jedinečnú hrateľnosť okorenenú parkourom a pohybom na hákoch.

Hranie na GeForce NOW znamená prístup k PC verziám hier. Takže keď členovia streamujú hru NARAKA: BLADEPOINT, hrajú plnú PC verziu na akomkoľvek zariadení kompatibilnom s GeForce NOW – s výkonom na úrovni grafických súprav GeForce.

Medzi ďalšie zaujímavé prírastky patrí manažérska hra City of Gangsters, bezplatná online súťažná bojová hra Blood of Steel a stealth hororová hra Hello Neighbor spolu s jej prequelom Hello Neighbor: Hide and Seek.

Úplný zoznam hier pridaných tento týždeň nájdete nižšie:

DLC:

  •  Assassin’s Creed Valhalla: DLC The Siege of Paris

Zdroj: NVIDIA