Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Predobjednávka GeForce NOW RTX 3080 je k dispozícii pre všetkých.

Od dnešného dňa sú predobjednávky na novú členskú úroveň GeForce NOW RTX 3080 otvorené pre všetkých. Samozrejme, držitelia členstva Founders a Priority majú stále prístup k predobjednávke a tí prví dostanú 10% zľavu z ceny predplatného. Môžu tiež upgradovať bez rizika straty výhod členstva Founders, takže sa môžu vrátiť k pôvodnému plánu a zachovať si cenu Founders for Life.

GeForce NOW RTX 3080 ponúka streamovanie hier pri 120 snímkach za sekundu v rozlíšení až 1440p na PC alebo Macu alebo 4K s HDR a 60 FPS na SHIELD TV. Výrazne sa znižuje aj oneskorenie.

Marvel’s Guardians of the Galaxy a Riders Republic v cloude

Hra Marvel’s Guardians of the Galaxy je na GeForce NOW od svojho vydania s podporou RTX ON pre Founders a Priority members. Každý svet sa tak vykreslí vo filmovej kvalite s odrazmi a osvetlením v reálnom čase. Tento október navyše prináša členom GeForce NOW skvelú odmenu: skin SleekLord Outfit pre Star-Lorda.

Knižnica GeForce NOW sa rozširuje aj o extrémne rýchlu adrenalínovú závodnú hru Riders Republic a nedávno vydanú hru Alan Wake Remastered.

Zoznam noviniek GeForce NOW:

  • Marvel’s Guardians of the Galaxy (nové: Steam a Epic Games Store)
  • Riders Republic (nové: Ubisoft Connect)
  • Alan Wake Remastered (Epic Games Store)
  • Skrývať sa a kričať (Steam)
  • Paradise Killer (Steam)

Značky: