Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Najväčší poskytovateľ optického internetu na východnom Slovensku tento mesiac sprevádzkoval svoju sieť v Svidníku.

Symetrický optický internet s rýchlosťou až 1gbps/1gbps, digitálna televízia v základnom balíku s viac ako 150 TV programami vrátane HD, archív 20 programov na 20 dní a 40 minút volaní do všetkých sietí je bez viazanosti za 17,92 eur.b Samostatná digitálna TV s archívom stojí 5,88 eur mesačne. V úvodnej akcii získajú klienti pri prechode od konkurencie služby až na 9 mesiacov zadarmo.

„Naše investície naďalej smerujeme tam, kde bol doteraz výber kvalitného internetu a digitálnej televízie len veľmi obmedzený,“ povedal Peter Blaas, riaditeľ pre rozvoj ANTIK Telecom. „Našim cieľom je priniesť najmodernejšie gigabitové služby do každého mesta východného Slovenska.“ Na severovýchode Slovenska už Antik spustil optickú sieť v Humennom, Medzilaborciach, Strážskom, Stropkove, Vranove nad Topľou a služby poskytne v tomto roku aj v Snine.

Antik uviedol do kraja pod Duklou (okr. mesto Svidník, 11300 obyvateľov) najmodernejšiu sieťovú technológiu spoločnosti Cisco Systems, ktorá prináša do každého vchodu možnosť pripojenia na gigabitovú optickú sieť a moderné multimediálne služby – digitálnu TV, televízny archív, neobmedzené telefonovanie alebo sledovanie TV v mobile či na tablete. Pokrytie Antiku v Svidníku sa bude v nasledujúcich mesiacoch postupne rozširovať. Zvýšenie rýchlosti na 1000 mbps Antik poskytne v celom pokrytí už od jari 2016 za jedno rázový poplatok 19,90 eur. Aktuálnu dostupnosť služieb je možné si overiť na svidnik.antik.sk.

Antik poskytuje nonstop 24 hodinovú telefonickú službu technickej podpory na čísle 055 3012345, výjazd servisu u klientov prebieha 7 dní v týždni v čase od 08.00-22.00hod. do 4 hodín od nahlásenia poruchy. ANTIK Telecom zároveň v pešej zóne otvoril aj zákaznícke centrum.
Záujemcovia sa môžu registrovať na infolinke 054 3012345, na webe svidnik.antik.sk, osobne v pobočke na Centrálnej 154/4 vo Svidníku alebo mailom na antik@antik.sk .

Značky: