Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Značka BMW i, ako oficiálny partner podujatia Coachella Valley Music & Art Festival 2019, opäť pripravuje podujatie #RoadtoCoachella. Tento rok bude jeho súčasťou globálna superstar Khalid, ktorý sa pripojí k minuloročnému ťaháku podujatia #RoadtoCoachella. Tým boli slávny hudobný skladateľ a producent Hans Zimmer (Počiatok, Pearl Harbor, Temný rytier) a Portugal. Súčasťou bude aj John Gourley ako kreatívny partner.

KTO: BMW i a globálna hudobná superstar z čela rebríčkov Khalid.

ČO: Značka BMW i sa ako oficiálny partner podujatia Coachella Valley Music & Art Festival tretí raz za sebou vracia do púšte. Teraz jej kampaň #RoadtoCoachella inšpirovala globálna superstar Khalid.

Pri príležitosti vydania Khalidovho druhého albumu Free Spirit, ktorý je naplánovaný na 5. apríla, sa BMW rozhodlo, že počas kampane #RoadtoCoachella podporí jeho predstavenie. V rámci kampane je naplánovaných viacero lákadiel:

  • Flotila umelecky stvárnených hybridných a elektrických vozidiel BMW i8 a BMW i3 inšpirovaných albumom Free Spirit doplnených o oficiálne video značky BMW, ktoré vzniklo v spolupráci s Khalidom.
  • Na podujatí #RoadtoCoachella sa zúčastnia aj vybraní influenceri a VIP hostia, ktorí pôjdu aj na festival a online zdokumentujú svoju cestu, pričom využijú aj hashtag kampane.
  • Počas podujatia #RoadtoCoachella bude zastávka v Palm Springs (11 – 14. apríla, od 12 do 17 hod.), ktorá prinesie výnimočný zážitok, keď sa fanúšikovia stretnú s Khalidom, vychutnajú si jedlo zo špeciálnych kamiónov, nakúpia si suveníry v obchode Free Spirit Shop, prípadne si môžu v spolupráci s BMW vyhotoviť špeciálnu vreckovku.

    Týždňový zážitok na festivale Coachella vyhrá aj jeden šťastný fanúšik rozhlasovej stanice iHeart Radio. Jeho súčasťou bude jazda v špeciálne upravenom BMW i8, letenky, ubytovanie v hoteli, VIP lístky na festival a parkovací preukaz.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.