Čo je to akcia Double 11, ktorú prvýkrát použila čínska spoločnosť Alibaba v roku 2009 ako festival online nakupovania?

V súčasnosti sa z akcie Double 11 stal významný festival online nakupovania. Godeal24 tiež spúšťa časovo obmedzenú akciu s nízkymi cenami na rôzny počítačový softvér! V tomto výpredaji je najnovší originálny Office 2021 už za 25,11 €! Ak ste používateľom MAC, MS Office pre MAC sa teší 62% zľave! Pre viac informácií kliknite na Godeal24 Double 11 Shopping Festival!

Ako ukazuje vyššie uvedená stránka, nákup viacerých balíkov Office 2021 v dávke je už za 15,02 € za kľúč! Ak vám nové funkcie balíka Office 2021 veľa nehovoria, veľmi dobrou voľbou je aj balík Office 2019, ktorý stojí len 22,25 €! Godeal24 je veľmi bezpečná platforma na predaj softvéru, nielenže sa môže pochváliť licenčným aktivačným kľúčom, ale tiež pomáha stiahnuť softvér z oficiálnej webovej stránky pomocou aktivačného kódu a použitý softvér je 100% bezpečný a originálny! Počas inštalácie a používania poskytuje spoločnosť Godeal24 nepretržitú technickú podporu a sľubuje doživotný popredajný servis! Podeľte sa o túto ponuku so spolupracovníkmi alebo so svojím šéfom!

Bezpečnejší spôsob získania funkčného kľúča na aktiváciu systému Windows 10!

Získajte svoj cenovo výhodný balík ešte dnes! (kód kupónu “ TW62″)

Samozrejme, že bude lacnejšie kúpiť viac balení s viacerými kľúčmi!

Nákup v dávke absolútne robí väčšiu dohodu!

Zľava až do 50% na Windows a Office! (kód kupónu “ TW50″)

Praktický softvér pre počítačové nástroje:

>>> Získajte ďalšie nástroje

Na Godeal24 môžete ušetriť veľa času a peňazí vďaka zľavneným licenciám Microsoft, hlavnému softvéru na zabezpečenie IT a ďalším počítačovým nástrojom. Získajte operačný systém Windows a kancelársky balík MS Office za bezkonkurenčnú cenu. Zažite bezproblémové nakupovanie s digitálnym doručením Godeal24, ktoré vám zašle softvér priamo na váš e-mail do niekoľkých sekúnd po nákupe. Navyše, vďaka 98 % výbornému hodnoteniu na TrustPilot a nepretržitej odbornej technickej podpore si môžete byť istí kvalitou kupovaného produktu.

Godeal24 sľubuje, že ponúka nepretržitú odbornú technickú podporu a doživotný popredajný servis a že produkt môžete používať bez problémov!

Contact Godeal24: service@godeal24.com

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Godeal24.

Značky: